Jorden Rundt - The Pacific Affair

The Pacific Affair - KILROY
Fra NOK 16 995,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
Får du sommerfugler i magen når du tenker på din neste reise? Denne Jorden Rundt-reisen passer perfekt for deg som drømmer om vakre Stillehavsøyer, kombinert med storbyer i både øst og vest!

Oslo - Tokyo - Cairns // Sydney - Fiji - Samoa - Honolulu - Los Angeles - New York - Oslo

// = Reise på egenhånd eller på en organisert opplevelsestur

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved siden av våre fleksible Jorden Rundt-billetter kan vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Vakre Stillehavsøyer på Fiji

Husk at dette bare er et forslag på en Jorden Rundt-reise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller reise på en helt annen Jorden Rundt-reise kan vi naturligvis også hjelpe deg med dette.

Anbefalt reiselengde

Denne Jorden Rundt-reisen kan gjøres på ca. 2-3 måneder, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Forslag til opplevelser

Som navnet tilsier er stikkordet for denne Jorden Rundt-reisen Stillehavet! Reiseruten består av en rekke spennende og herlige stopp som Australia, Fiji, Samoa og Hawaii. I tillegg har du muligheter til å stoppe i storbyer som Tokyo, Los Angeles og New York. Kanskje blir det et surfekurs i Australia? Dykking på Fiji? Eller hva med en episk road trip langs USAs vestkyst hvor du kjører innom fantastiske Yosemite nasjonalpark og mektige Grand Canyon? Yes, please!

Uansett hva du måtte foretrekke å bruke tiden din på har vi et stort tilbud av fete turer og aktiviteter som vil gjøre din Jorden Rundt-reise til en uforglemmelig opplevelse.

Flere billettmuligheter med ISIC-kortetISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Hvorfor reise med KILROY?

Når du bestiller din reise med oss får du hjelp av reisespesialister som selv har besøkt stedene på din reiserute. Derfor kan vi bistå med gode reisetips og råd, samt alt av praktisk informasjon både før og underveis på reisen. Dette inkluderer informasjon om vær og klima, finansiering, reisebudsjett, visum, reiseforsikring, opplevelser og aktiviteter, med mer. 

Vil du ha hjelp til å bestille denne Jorden Rundt-reisen?
Kontakt oss

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer

 

Kontakt