Jorden Rundt - The Ultimate Student Escape

The ultimate student escape - jorden rundt med KILROY
Fra NOK 28 290,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
Denne Jorden Rundt-reisen kan gi både reisefeber og sommerfugler i magen! Vi kaller den bare "The Ultimate Student Escape". Frister det?

Oslo - Rio de Janeiro // Sao Paulo - Lima // La Paz - Bogota - Panama City // San Jose - Los Angeles - Fiji - Sydney // Cairns - Bali - Oslo

 

// = Reise på egenhånd eller på en organisert opplevelsestur

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved siden av våre fleksible Jorden Rundt-billetter kan vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiserlokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

The Ultimate Student Escape - din reiserute i bilder:

Husk at dette bare er et forslag på en Jorden Rundt-reise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller reise på en helt annen Jorden Rundt-reise kan vi naturligvis også hjelpe deg med dette.

Anbefalt reiselengde

Denne Jorden Rundt-reisen kan gjøres på ca. 4 måneder, men vi anbefaler litt lengre tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Forslag til opplevelser

Noen stikkord for denne turen er samba, surfing, dykking, trekking, øyhopping, road trip og spennende kulturer. Vi tilbyr mange fete aktiviteter og opplevelser på denne reisen, og vi kan anbefale å forhåndsbestille noen av de. På den måten vil du få mest mulig utav din Jorden Rundt-reise!

Eksempelvis kan du delta på fitness, yoga eller surfing på Bali. Eller ta en rundreise i Panama som ender i San Jose. Eller hva med en episk road trip langs USAs vestkyst og øyhopping på Fiji? Du bør heller ikke gå glipp av muligheten til å gå inkastien til fantastiske Machu Picchu!

Uansett hva du foretrekker å bruke tiden din på, så finner du garantert noe som passer for deg! Sjekk også ut vårt store utvalg av opplevelsesturer og aktivteter i Brasil, Bolivia, Colombia, og Australia

Flere billettmuligheter med ISIC-kortetISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Hvorfor reise med KILROY?

Når du bestiller din reise med oss får du hjelp av reisespesialister som selv har besøkt stedene på din reiserute. Derfor kan vi bistå med gode reisetips og råd, samt alt av praktisk informasjon både før og underveis på reisen. Dette inkluderer informasjon om vær og klima, finansiering, reisebudsjett, visum, reiseforsikring, opplevelser og aktiviteter, med mer. 

Vil du ha hjelp til å bestille denne Jorden Rundt-reisen?
Kontakt oss

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer

 

Kontakt