Jorden Rundt - The Wet Dream

The wet dream - jorden rundt med KILROY
Fra NOK 24 400,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
Denne reiseruten vil garantert oppfylle dine våteste reisedrømmer. Med stopp på destinasjoner som Maldivene, Sri Lanka, Filippinene, Australia, Sør-Amerika og mange andre spennende steder, er dette en helt fantastisk Jorden Rundt-reise!

Oslo - Dubai - Maldivene - Sri Lanka - Singapore // Bangkok - Hong Kong - Manila - Sydney // Cairns - Auckland // Christchurch - Buenos Aires // Rio de Janeiro - Oslo

// = Reise på egenhånd eller på en organisert opplevelsestur

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved siden av våre fleksible Jorden Rundt-billetter kan vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

The Wet Dream - din reiserute i bilder: 

Husk at dette bare er et forslag på en Jorden Rundt-reise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller reise på en helt annen Jorden Rundt-reise kan vi naturligvis også hjelpe deg med dette.

Anbefalt reiselengde

Denne Jorden Rundt-reisen kan gjøres på ca. 4-5 måneder, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Forslag til opplevelser:

Som navnet på denne reisen tilsier, er denne turen skreddersydd for opplevelser og aktiviteter både på, i, og under vann. Vi kan for eksempel anbefale seiling og øyhopping på Maldivene, surfecamp på Sri Lanka, dykking i Cairns, samt en uforglemmelig tur fra Buenos Aires via Iguazu Falls til Rio. Du vil heller ikke angre på en utflukt til Ilha Grande fra Rio de Janeiro. 

I tillegg til fete aktiviteter på og under vann, er denne jorden rundt reisen også spekket med kule storbyer, samt fantastiske natur- og kulturopplevelser. Vi tilbyr flere spennende opplevelser og aktiviteter i Dubai, Singapore, Bangkok, Hong Kong, SydneyAuckland og Christchurch

Flere billettmuligheter med ISIC-kortetISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Hvorfor reise med KILROY?

Når du bestiller din reise med oss får du hjelp av reisespesialister som selv har besøkt stedene på din reiserute. Derfor kan vi bistå med gode reisetips og råd, samt alt av praktisk informasjon både før og underveis på reisen. Dette inkluderer informasjon om vær og klima, finansiering, reisebudsjett, visum, reiseforsikring, opplevelser og aktiviteter, med mer. 

Vil du ha hjelp til å bestille denne Jorden Rundt-reisen?
Kontakt oss

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer

 

Kontakt