Ofte stilte spørsmål om Fellesreiser Jorden Rundt

Ofte stilte spørsmål om Fellesreiser Jorden Rundt
Vi vet at du kanskje ønsker litt mer informasjon om fellesreisene våre Jorden Rundt. Her har vi prøvd å svare på noen av de vanligste spørsmålene.

Hva er en fellesreise?

Fellesreisene våre er for deg som ønsker å reise Jorden Rundt, eller på annen lengre reise, men mangler noen andre å reise sammen med. Reisene passer også for venner eller en større gjeng som rett og slett vil reise sammen med flere andre. Aldersgrensen er 34 år, men i snitt er de som reiser av gårde mellom 19 og 25 år.

Underveis møter du en kombinasjon av forhåndsbestemte opplevelsesreiser og aktiviteter, samtidig som gruppa får også mye tid på egenhånd. Da kan dere velge om dere vil følge hverandre eller bare møtes noen ganger underveis. På denne måten føles det ikke som om du reiser alene, men du bestemmer samtidig helt selv hvor mye du vil reise sammen med gruppen. Konseptet egner seg derfor perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

Hvem reiser jeg sammen med?

Du reiser sammen med en gjeng andre reiselystne nordmenn. Antall plasser på hver fellesreise er maks 8-9 avhengig av interesse.

Hva er inkludert i prisen?

Flybilletter, bestillingsomkostninger og ISIC-kort er alltid inkludert i den prisen du får oppgitt på siden. I tillegg er en rekke overnattinger, opplevelsesreiser og aktiviteter inkludert. Hva som helt spesifikt er inkludert i de forskjellige fellesreisene er spesifisert under hver tur, så ta en titt på de forskjellige mulighetene og sjekk hva som står under 'inkluderer'.

Når må reisen betales?

Ved bestilling må du betale et depositum på ca 30 %. Depositumet er ikke refunderbart. Resten av reisen må betales senest 3 måneder før avreise.

Når bør jeg bestille?

Det er begrenset med plass på fellesreisene og det er førstemann til mølla som gjelder. Hvis du vil være med på tur anbefaler vi å sende en forespørsel for å komme i dialog med en av våre reisespesialister så tidlig som mulig.

Reiser alle alene eller blir jeg femte hjul på vognen?

De fleste som er med på fellesreisene reiser alene og det er nettopp derfor vi har designet disse reisene. Slik får de som drømmer om å reise Jorden Rundt, men ønsker noen å reise med, muligheten til nettopp dette. Fellesreisene er også åpne for venner som ønsker å reise sammen med andre, så det kan noen ganger hende at enkelte kjenner hverandre fra før.

Hvordan blir jeg kjent med de andre jeg skal reise med?

Når turen er fullbooket oppretter vi en Facebook-gruppe hvor du kan bli bedre kjent med resten av reisefølget. Vi arrangerer også et møte med reisespesialisten dere har bestilt turen gjennom på enten Facebook eller i en av våre butikker* (*hvis det lar seg gjøre).

Kommer jeg til å reise alene der hvor det er lagt opp til "tid på egenhånd"?

Hvis du vil reise alene kan du selvfølgelig det, men de fleste ender opp med å reise sammen hele veien. Vår reisespesialist kan også hjelpe til med å sette opp forslag til reiserute der hvor dere reiser på egenhånd.

Er det med en person fra Norge/KILROY på reisen?

Nei, det er ikke med en guide fra Norge eller KILROY. På organiserte opplevelsesreiser og aktiviteter underveis har dere lokale guider.

Kan reiseruten endres på?

Reiseruten er satt på forhånd og kan ikke endres, men hvis man vil bli igjen på siste destinasjon eller reise videre derfra er det mulig. Egne priser gjelder.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

For å få mer informasjon om planlegging, budsjett og hva du burde pakke, kan du ta en titt på vår reiseguide.

Vil du ha hjelp med å planlegge din Jorden Rundt-reise?
Kontakt en reisespesialist
Kontakt