Martinique & Guadeloupe

Martinique & Guadeloupe
Fra NOK 6 900,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
Dette reisen for deg som vil kombinere morsomme aktiviteter med chill på stranda. I tillegg får du oppleve to spennende destinasjoner som er spesielt kjent for god mat – det høres vel ikke gærent ut?

Reiserute:

Oslo – Martinique – Guadeloupe – Oslo 

(OBS: flyplassbytte i Paris)

Martinique og Guadeloupe er to spennende matdestinasjoner og kan i tillegg tilby fantastisk natur, perfekt for aktiviteter som trekking, bølgesurfing og bading i fossefall. Det er også mulig å ta ferje fra Martinique til St. Lucia og videre til Guadeloupe, så får du enda en øy med på turen.

Bestilling

Kontakt våre reisespesialister spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt annen reiserute.

Prisene gjelder kun for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen tilsvarende reiseruter som er gyldig for alle aldre. Prisene er også avhengig av ledig kapasitet.

Her er noen av fordelene med våre ungdoms- og studentbilletter:

  • Gyldighet på 12 måneder eller lenger på tur/returbilletter
  • Fleksibilitet til å endre reisedatoer (mot gebyr og med forbehold om ledige plasser)
  • Rimelige eller gratis stopover muligheter underveis
  • Billigere som enveisbilletter enn vanlige flybilletter
  • Avanserte muligheter for lengre rundreiser, Jorden Rundt-reiser
Blir dette neste års ferie?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Reiserute med bilder

Mange destinasjoner i Karibien er spesielt kjent for å være luksuriøse reisemål, så legg merke til at en rundreise her fort kan bli dyrere enn andre steder. Klimaet er best fra desember til april og varigheten på en slik rundreise varierer. Snakk med våre reisespesialister for råd om varighet, budsjett, aktiviteter og annet. 

1. MartiniqueGuadeloupe har fantastisk natur

2. GuadeloupeRikt dyreliv på Guadeloupe

Frister denne rundreisen i Karibien?
Kontakt oss
Kontakt