Martinique, Saint Lucia, Barbados & Guadeloupe

Martinique, Saint Lucia, Barbados & Guadeloupe
Fra NOK 9 600,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
Blir du skremt av tanken på å ligge langstrakt ut på en kritthvit strand dagen lang? Denne rundreisen går til flere av Karibiens vakre øyperler, men ikke vær redd – disse herlige destinasjonene er perfekte for deg som vil oppleve Karibien, men ikke klarer å sitte stille.

Reiserute:

Oslo – Martinique – Saint Lucia – Barbados – Guadeloupe – Oslo 

(OBS: flyplassbytte i Paris)

I tillegg til å være kjent for et meget bra kjøkken kan Martinique tilby svarte sandstrender, regnskog, trekkingmuligheter i fjellene og gode forhold for bølgesurfing. Saint Lucia kan beskrives som grønt, vilt og kupert, og har blant annet en vulkan som man kan kjøre inn i. Barbados er øya hvor du finner de klassiske kalypso-rytmene, verdensberømt rom, en hovedstad på verdensarvlisten og knallbra uteliv. Avslutt turen med en road trip på Guadeloupe og inkluder noen kule vannaktiviteter på veien.

Bestilling

Kontakt våre reisespesialister spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt annen reiserute.

Prisene gjelder kun for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen tilsvarende reiseruter som er gyldig for alle aldre. Prisene er også avhengig av ledig kapasitet.

Her er noen av fordelene med våre ungdoms- og studentbilletter:

  • Gyldighet på 12 måneder eller lenger på tur/returbilletter
  • Fleksibilitet til å endre reisedatoer (mot gebyr og med forbehold om ledige plasser)
  • Rimelige eller gratis stopover muligheter underveis
  • Billigere som enveisbilletter enn vanlige flybilletter
  • Avanserte muligheter for lengre rundreiser, Jorden Rundt-reiser
Blir dette neste års ferie?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Reiserute med bilder

Mange destinasjoner i Karibien er spesielt kjent for å være luksuriøse reisemål, så legg merke til at en rundreise her fort kan bli dyrere enn andre steder. Klimaet er best fra desember til april og varigheten på en slik rundreise varierer. Snakk med våre reisespesialister for råd om varighet, budsjett, aktiviteter og annet. 

1. MartiniqueGuadeloupe har fantastisk natur

2. Saint LuciaDiamond Falls på Saint Lucia er et vakkert syn

3. BarbadosTenk deg å tilbringe litt tid her i Bottom Bay, Barbados

4. GuadeloupeGuadeloupe har et rikt dyreliv

Frister denne rundreisen i Karibien?
Kontakt oss
Kontakt