Oslo - Aruba – Curacao – Sint Maarten - Oslo

Drømmereise til Karibien med KLM - KILROY
Fra NOK 11 685,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • All flight tickets
  • Booking fee
Er du klar for å oppleve paradisøyer på rekke og rad? Denne ruta med KLM tar deg til noen av de mest eksotiske stedene i Karibien, der du kan nye hvite sandstrender, vakker nature, deilig mat og drikke, og en akkurat passe laidback livstil!

Hvis du har en liten geografinerd i deg legger du kjapt merke til at denne reiseruten er basert på noen av de gamle nederlandske koloniøyene i Karibien. Reiser du av gårde vil du også se nok av tegn fra tiden under Nederland, blant annet i den vakre arkitekturen på øyene. Dette, blandet med de fantastiske strendene, krystallklare vannet og den herlige atmosfæren gjør det til en perfekt rundreise!

Reiserute:

Oslo - Aruba - Curacao - Sint Maarten - Oslo
 

Bestilling

Kontakt våre reisespesialister spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt annen reiserute.

Prisene gjelder kun for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen tilsvarende reiseruter som er gyldig for alle aldre. Prisene er også avhengig av ledig kapasitet.

Her er noen av fordelene med våre ungdoms- og studentbilletter:

  • Gyldighet på 12 måneder eller lenger på tur/returbilletter
  • Fleksibilitet til å endre reisedatoer (mot gebyr og med forbehold om ledige plasser)
  • Rimelige eller gratis stopover muligheter underveis
  • Billigere som enveisbilletter enn vanlige flybilletter
  • Avanserte muligheter for lengre rundreiser, Jorden Rundt-reiser

1. Aruba
Første stopp er Aruba! Du rekker så vidt å gå av flyet før karibiske vibber stormer mot deg. Digg med ferie ass! Len deg tilbake og nyt dette paradiset i full relax-mode. Foruten hvite sandstrender og krystallklart vann kan Aruba by på utrolige dykkemuligheter, eller kanskje kitesurfing er mer tingen for deg?

Bounty beach på Aruba i Karibien

2. Curacao

Vakre Willemstad er hovedstaden på CuracaoFra en vakker øy til en annen! Denne gamle koloniøya bærer nok av preg fra tiden under Nederland. Noe som blant annet er lett å se når du rusler gjennom hovedstaden Willemstad, med fargerike hus, koselige sidegater og cafeer. Sjekk ut Queen Emma Pontoon Bridge, Christoffel National Park og selvfølgelig, ikke glem å nyte alle de deilige strendene. Du er tross alt i Karibien!

3. Sint Maarten

Philipsburg By Night in Sint MaartenRund av denne magiske reisen på et halvt fransk, halvt nederlands øyparadis. Velg blant 37 vakre strender, nye fantastisk mat fra et av Karibiens beste kjøkken, prøv deg på ziplining, turer på fjelltoppene eller slå deg løs med de forskjellige vannsportene. Philipsburg er heller ikke så shabby hva gjelder natteliv!

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Interessert i å booke denne reisen?
Kontakt oss


Partner:
 

Kl Logo 

Kontakt