Rundreiser og kombinasjonsbilletter

Rundreiser og kombinasjonsbilletter

Er du klar for en fantastisk drømmereise, men har samtidig ikke muligheten til å sette av tid i flere måneder for å reise Jorden Rundt? Da kan kanskje disse rundreisene være noe for deg!

Vi har satt sammen noen eksempler på rundreiser og kombinasjonsbilletter med varighet på rundt en til to måneder. Disse skreddersydde rundreisene går innom to kontinenter og legger vekt på opplevelser fremfor forflytning. Felles for alle rundreisene er at de inkluderer noen fantastiske opplevelsesreiser underveis. 

Vil du ha hjelp til å planlegge drømmereisen?
Book et møte

 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Se våre eksempler på rundreiser og kombinasjonsbilletter nedenfor:

Husk at dette bare er et forslag på rundreiser. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller sette sammen en helt annen drømmereise kan vi naturligvis hjelpe deg med dette også. Det er din rundreise, og det er du som bestemmer.

Kontakt