Andes & Amazonas

Andes & Amazonas
Fra NOK 9.370Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Egen reisespesialist
Drømmer du om å oppleve Sør-Amerika? Denne rundreisen med KLM tar deg hele veien til Peru, via Ecuador, og hjem fra Colombia. Med en åpen billett er du fri til å utforske og oppleve Sør-Amerika!

Fly til Lima og reis på egenhånd gjennom Peru og Ecuador til Cartagena i Colombia. Kanskje du vil legge inn en svipptur innom Bolivia før nesa peker nordover? Eller kanskje du tar en avstikker ut til Galápagosøyene når du allerede er i området? Mulighetene er mange!

Reiserute:

Oslo - Lima // Cartagena - Oslo

// = Reise på egenhånd

Dra på en rundreise til Peru, Ecuador og Colombia med KILROY

Start i Peru

Når du dagdrømmer om å reise til Peru er sikkert Machu Picchu noe av det første du tenker på. Å gå på fottur til dette majestetiske og gamle Inkariket kan være både utfordrende og krevende, men det vil mest sannsynlig være en av de aller største opplevelsene på reise gjennom Sør-Amerika.

trekking til machu picchu i peru | besøk machu picchu med kilroyTrekking til Machu Picchu i Peru byr på vanvittige naturopplevelser

Utover Perus hovedattraksjon, Machu Picchu, bør du også besøke den gamle Inka-hovedstaden Cusco, hvor du kan kaste deg ut i en runde med grunnleggende spanskundervisning. Det kan vise seg å være en veldig nyttig og god investering for et opphold i Sør-Amerika. 

I tillegg til Cusco vil du kanskje besøke verdens høyest beliggende innsjø, Titicacasjøen, legge inn et stopp i Amazonas og stikke innom den herlige oasen, Huacachina. Landsbyen ser ut som den er tatt rett fra en film der den er omringet av sandyner og har den mest idylliske lille lagune.

Huacachina, en idyllisk liten landsby i peru - KILROYHuacachina i Peru - en idyllisk perle som du ikke har sett maken til!

Reis gjennom Ecuador

Ettersom denne billetten ikke inkluderer fly mellom Peru og Colombia, er du nødt til å organisere denne delen av reisen på egen hånd. Du kan bli med på en av våre mange opplevelsesreiser eller reise på egenhånd med buss eller andre transportmidler. Ecuador er et av de minste landene i Sør-Amerika, men naturen her er helt unik, og du kan faktisk oppleve 3 forskjellige typer landskap i Ecuador.Besøk Quilotoa-vulkanen i Ecuador - KILROYQuilotoa-vulkanen i Ecuador

I Ecuador kan du reise gjennom både regnskogen i Amazonas, du kan dra på trekking i de imponerende Andesfjellene, eller du kan chille ved Stillehavet i noen av de små kystbyene. Som prikken over i'en har du også muligheten til å besøke fantastiske Galápagos! Hver enkelt av øyene i denne øygruppen har sitt eget unike økosystem, og kan by på vanvittige natur- og dyreopplevelser!

Iguanaer på Galapagos - reis til Galapagos med KILROY"Broooo" - Iguaner på Galapagos

Hva med å slenge deg på denne opplevelsesreisen?

 

Hvis du også drømmer om en tur til Galápagos kan du slenge deg med på denne turen som inkluderer t/r fly fra Quito. På den måten trenger du ikke bekymre deg for hvordan du skal komme deg til og fra Galápagosøyene, og hva du skal gjøre når du er der.

 

Avslutt reisen i Colombia

Reisen rundes av i Colombia, som er KLMs nyeste destinasjon, og selvfølgelig hjemstedet for den populære Netflix-serien Narcos. Er det farlig å reise til Colombia? Nei, ikke mer enn til noe annet land i Sør-Amerika, men Colombia er fortsatt ikke overrent av turister, så hvis du ønsker å oppleve landet før turismen virkelig får øynene opp for Colombia er det NÅ du skal reise!En av de mange små og fargerike sidegatene i Bogotà, Colombia - KILROYFarverike sidegater i Colombias hovedstad Bogotá. 

Legg til andre destinasjoner

Husk at denne flyruten fra KLM kun er et forslag på en rundreise i Sør-Amerika. Hvis du foretrekker å besøke flere eller andre destinasjoner kan du enkelt sette sammen din egen reise her, eller kontakte en av våre reisespesialister. De vil hjelpe deg med å skreddersy den perfekte reisen i Sør-Amerika til deg.

Betingelser
Denne billetten har ingen aldersbegrensninger. Billettens pris er en fra-pris og gjelder kun ved bestilling online.

Gyldighet
Disse billettene fra KLM er gyldig i 12 måneder

Hva hvis jeg vil endre billetten min?
Du er velkommen til å sende oss en endringsforespørsel hvis du vil endre reiseruten eller reisedatoer. Vær oppmerksom på at spesifikke endringer avhenger alltid av om det er ledige plasser på flyene, og kan derfor ikke garanteres.

Partner: 

Kl Logo 

Kontakt