Australia, Bali & Sri Lanka

The Ultimate Surfing Adventure - KILROY
Fra NOK 41 175,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • 3 netter i Sydney
  • 10 Day Go Pro Surf Adventure - Sydney to Byron Bay
  • 3 Day Best of Bali - Welcome package
  • 8 Day Tropical Island Escape - Bali
  • Sri Lanka Surf Camp with transfer
Gira på å lære deg å surfe, eller på å ta surfeferdighetene dine til et nytt nivå? Da er dette det perfekte surfeeventyret for deg!

Oslo - Sydney // Brisbane - Bali - Sri Lanka - Oslo

// = Reise på egenhånd

Surfeeventyret starter i Sydney, Australia. Etter noen dager i storbyen er det tid for å kaste seg ut i bølgene, og du vil reise oppover langs kysten fra Sydney til Byron Bay mens du lærer å surfe. Om du er helt fersk eller har forsøkt deg på brettet tidligere passer bølgene her perfekt for deg.

Etter et par uker i Australia setter du kursen mot Bali, der du får god nytte av dine nye skills. Surfingen på Bali er noe mer utfordrende, så treningen i Australia vil ha kommet godt med. Det blir noen avslappende dager først, men det er kjapt tid for nye surfetimer.

Når Bali så er erobret peker nesa mot Sri Lanka, og siste surfecamp på denne turen. Det blir en drøy uke i fantastiske omgivelser rundt Ahangama.

Litt over et måned etter du reiste fra Norge kommer du tilbake, mange opplevelser rikere, og med noen imponerende surfeskills under beltet.

Anbefalt reiselengde

Denne reisen kan gjøres på en drøy måned, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene og vil få god progresjon og utvikling ift. surfingen din. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Bestilling

Vår surfespesialist Niclas i Trondheim har skreddersydd denne surfeturen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Det er ingen utvalgte datoer for denne reisen, så hør med Niclas når det er best å dra, og bestill de datoene som passer best for deg.

Høres dette spennende ut?
Kontakt Niclas

Inkluderte opplevelser


Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikring. KILROY har en egen avtale med Europeiske - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Flere billettmuligheter med ISIC-kortetISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Vil du ha hjelp til å bestille denne reisen?
Kontakt Niclas

 

Kontakt