Australia, New Zealand, Thailand, Bali og Dubai

Australia, New Zealand, Thailand, Bali og Dubai
Fra NOK 13 630,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
Klar for et eventyr "Down Under"? Denne rundreisen med Emirates er perfekt for deg som vil kombinere New Zealand og Australia. Når du i tillegg kan legge inn et stopp i Bangkok, slik at du får en skikkelig backpackeropplevelse i Sørøst-Asia som ender på Bali, er det nesten for godt til å være sant. Husk at med Emirates kan du også stoppe i Dubai begge veier om du vil!

Reiserute:

Oslo - Dubai - Auckland // Christchurch - Sydney - Bangkok // Bali - Dubai - Oslo

Har du lenge drømt om å reise til New Zealand og Australia? Leie en campervan og suse avgårde Down Under? Deretter kan du runde av det hele med noen nydelige dager på Bali, og shoppe litt i Dubai på hjemreisen. Denne må bare være en sikker vinner!

Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller sette sammen en helt annen drømmereise kan vi naturligvis hjelpe deg med dette også. Det er din rundreise, og det er du som bestemmer.

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved hjelp av Emirates fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Multi Stop Emirates Grey Nomad

Fleksible ungdoms- og studentbilletter med Emirates

Ungdoms- og studentbilletter er generelt billigere enn vanlige billetter og du behøver ikke å betale noe ekstra for å legge inn flere reisestrekninger eller stopover underveis. I tillegg gir disse billettene deg fleksibilitet til å endre både reisedatoer og reiserute underveis (mot en avgift og avhengig av tilgjengelighet). Les mer her.

Verdt å vite om KILROYs ungdoms- og studentbilletter med Emirates:

  • Dersom du har et gyldig ISIC-kort og er under 32 år har du mulighet til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter med Emirates.
  • Billettene er gyldige i 12 måneder.
  • Ungdoms- og studentbillettene til Emirates er rimeligere enn vanlige billetter.
  • Fleksible billetter med mulighet til å endre reisedato.
  • Muligheter for stopover i både Afrika, Asia og Australia.
  • Ungdoms- og studentbillettene kan bestilles både som enveisbilletter og tur/retur-billetter.
  • Avanserte muligheter for lengre rundreiser og Jorden Rundt-billetter.

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Bestilling

Slike kombinasjonsbilletter kan du både bestille på vår hjemmeside HER og deretter velge "flere stopp", eller la en av våre reisespesialister hjelpe deg skreddersy reisen.

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Kanskje har du lyst til å farte rundt i en av disse campervanene på New Zealand?

Cabana Campervan

Cabana Campervan
Cabana campervan fra Jucy er en av de mest populære campervanene til en road trip på New Zealand. Den er perfekt for 2 backpackere, og er godt utstyrt med alt du måtte trenge på deres eventyr gjennom New Zealand.
Les mer

Condo Campervan

Condo Campervan
En Condo campervan byr på litt mer komfort og plass sammenlignet med en Cabana Campervan. I denne er det plass til 4 personer og campervanen er godt utstyrt med alle nødvendige ting for en road trip på New Zealand.
Les merKontakt