Bali, Singapore & Thailand

Rundreise Bali, Singapore & Thailand
Fra NOK 6 950,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Egen reisespesialist
  • ISIC-kort
Ny herlig variant til under 7 lapper! Med disse flybillettene kan du reise til Bali, Singapore og Thailand på samme reise. Hvor lenge du ønsker å være borte eller på hvert sted er helt opp til deg!

Oslo - Bali (Indonesia) - Singapore // Bangkok (Thailand) - Oslo

Surfing på Bali, shopping i Singapore og herlige øyer i Thailand. Denne turen har alt for å sørge for en perfekt ferie! Vi har lagt opp til at du kommer deg på egenhånd fra Singapore til Bangkok. Det gir deg sjansen til å reise opp gjennom Malaysia og Thailand der du kan velge og vrake i vakre øyparadis. Ønsker du å fly mellom Singapore og Bangkok fikser vi naturligvis det også.

Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller sette sammen en helt annen drømmereise kan vi naturligvis hjelpe deg med dette også. Det er din rundreise, og det er du som bestemmer.

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdendeg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Bestilling

Våre reisespesialister kan hjelpe deg med å sette opp denne spennende kombinasjonen og hjelper deg også gjerne med å skreddersy en tilsvarende tur. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Høres dette spennende ut?
Kontakt oss

Forslag til opplevelsesreiser:

Vil du ha mer informasjon om denne drømmeferien?
Kontakt KILROYKontakt