Japan, Borneo & Sri Lanka

Rundreise Japan, Borneo & Sri Lanka
Fra NOK 13 650,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Egen reisespesialist
  • ISIC-kort
Kribler det litt ekstra i magen når du ser reiseruter slik som dette? Japan. Borneo og Sri Lanka legger i alle fall til rette for en ufattelig spennende rundreise!

Oslo - Tokyo - Kota Kinabalu - Kuala Lumpur - Colombo - Oslo


Tre fantastiske, men svært ulike destinasjoner, venter deg på denne rundreisen. Spennende kulturer, storbyer, vakre landskap, dyreliv og store naturopplevelser, samt deilige strender, snorkling, surfing og dykking. Bare len deg tilbake og nyt alt du har i vente!

Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller sette sammen en helt annen drømmereise kan vi naturligvis hjelpe deg med dette også. Det er din rundreise, og det er du som bestemmer.

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdendeg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Bestilling

Våre reisespesialister kan hjelpe deg med å sette opp denne spennende kombinasjonen og hjelper deg også gjerne med å skreddersy en tilsvarende tur. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris*.

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Høres dette spennende ut?
Kontakt oss

Forslag til opplevelsesreiser:

Vil du ha mer informasjon om denne drømmeferien?
Kontakt KILROYKontakt