Maldivene, Sri Lanka & Dubai

Rundreise Maldivene, Sri Lanka & Dubai
Fra NOK 7 995,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Egen reisespesialist
Denne deilige kombinasjonen gir deg muligheten til å besøke både Sri Lanka og Maldivene på samme tur. Avslutt det hele med et stopp i Dubai på veien hjem!

Oslo - Malé (Maldivene) - Colombo (Sri Lanka) - Dubai - Oslo

Høres ikke dette ut som en drømmeferie så vet ikke vi! Besøk Sri Lanka og Maldivene på samme reise, og avslutt det hele med et stopp i Dubai på veien hjem.

Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller sette sammen en helt annen drømmereise kan vi naturligvis hjelpe deg med dette også. Det er din rundreise, og det er du som bestemmer.

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Bestilling

Våre reisespesialister kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Høres dette spennende ut?
Kontakt oss

Forslag til opplevelsesreiser:

Vil du ha mer informasjon om denne drømmeferien?
Kontakt KILROYKontakt