Myanmar, Kambodsja & Vietnam

Rundreise i Sørøst-Asia - Myanmar, Kambodsja og Vietnam - KILROY
Fra NOK 6 290,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC kort
  • Egen reisespesialist
Si farvel til Europa og hei til Sørøst-Asia, hvor et magisk eventyr venter deg. Med denne billige rundreisen i Sørøst-Asia fra Emirates får du oppleve Dubai, Myanmar, Kambodsja og Vietnam.

Dette er din inngangsbillett til en verden av fantastiske opplevelser. Er du klar for et backpacking-eventyr i noen av de vakreste landene i Sørøst-Asia? Hva snakker vi om...selvfølgelig er du det! 

Denne rundreisen starter med et stopp i Dubai, hvor du kan utforske noen av de mest prominente bygninger i verden, deriblant 830 meter høye Burj Khalifa. 

Fortsett turen fra Dubai til Yangon i Myanmar, og opplev en destinasjon som fortsatt ikke er overfylt av turister. Sørg for å få med deg soloppgangen over Bagans vakre templer.Sjekk ut Sihanoukville i Kambodsja - KILROY

Fra Myanmar reiser du videre til Kambodsja - et av de mest undervurderte landene i Sørøst-Asia hvis du spør oss. Et par tips til gode opplevelser her er majestetiske Angkor Wat, de flotte strendene ved Sihanoukville, de vakre og uberørte øyene, og den helt unike gjestfriheten blant lokalbefolkningen.

Denne herlige rundreisen avslutter i Vietnam, og for en destinasjon som venter deg her - vi elsker virkelig Vietnam! Du må komme deg fra Phnom Penh til Hanoi på egenhånd, men vi har naturligvis mange forslag til hvordan du kan løse det.

I Vietnam kan du glede deg til alt fra frodige øyer i sør til storbylivet i Ho Chi Minh City. Fra strandparadiset Hué til den verdenskjente skredderbyen Hoi An. Fra pulserende Hanoi til en av klodens meste ikoniske naturvidundre; Halong Bay. Du skjønner tegninga: Vietnam er en fantastisk destinasjon for backpacking!

Flyruten

✈️ Oslo - Dubai – Yangon - Phnom Penh // Hanoi – Oslo

rundreise i Sørøst-Asia med Emirates - myanmar, kambodsja og vietnam

Legg til eller endre destinasjoner

Husk at denne rundreisen i Sørøst-Asia kun er et reiseforslag - hvis du heller vil reise til andre eller vil legge til flere destinasjoner kan du enkelt sette sammen din egen reise her. Du er også velkommen til å kontakte en av våre reisespesialister. De vil hjelpe deg med å skreddersy den perfekte reisen i Sørøst-Asia til deg.

Vilkår
Denne billetten kan bestilles av studerende opp til 33 år, samt ungdommer opptil 25 år. Men ikke bli motløs hvis du verken er studerende eller under 25 år - du kan fortsatt bestille denne rundreisen. Det vil bare være noen andre betingelser som gjelder. Send oss en e-post hvis du vil vite mer om flybilletten og reiseruten.

Gyldighet

Disse flybillettene er gyldig i 12 måneder.

Hva om jeg vil endre billetten min?
Du er velkommen til å sende oss en endringsforespørsel hvis du vil endre reiseruten eller reisedatoer. Vær oppmerksom på at spesifikke endringer avhenger alltid av om det er ledige plasser på flyene, og kan derfor ikke garanteres.

Kontakt