Myanmar, Kambodsja & Vietnam

Rundreise i Sørøst-Asia - Myanmar, Kambodsja og Vietnam - KILROY
Fra NOK 7 920,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
  • Egen reisespesialist
Hva sier du til å oppleve noen av de aller beste destinasjonene i Sørøst-Asia? Sjekk ut denne herlige rundreisen i Sørøst-Asia som tar deg med til blant annet Myanmar, Kambodsja og Vietnam!

Oslo - Dubai – Yangon - Phnom Penh // Hanoi – Oslo

// = Reise på egenhånd

Er du klar for et eventyr i noen av de vakreste landene i Sørøst-Asia? Denne rundreisen starter (eller slutter) med et stopp i Dubai, hvor du kan utforske noen av de mest imponerende bygningene i verden, deriblant 830 meter høye Burj Khalifa. 

Fortsett turen fra Dubai til Yangon i Myanmar, og opplev en destinasjon som fortsatt ikke er overfylt av turister. Sørg for å få med deg soloppgangen over Bagans vakre templer.

Fra Myanmar reiser du videre til Kambodsja, et av de mest undervurderte landene i Sørøst-Asia hvis du spør oss. Et par tips til gode opplevelser her er majestetiske Angkor Wat, de flotte strendene ved Sihanoukville, de vakre og uberørte øyene, og den helt unike gjestfriheten blant lokalbefolkningen.

Sjekk ut Sihanoukville i Kambodsja - KILROY

Denne herlige rundreisen avsluttes i Vietnam, og for en destinasjon som venter deg her. Vi elsker virkelig Vietnam! Du må komme deg fra Phnom Penh til Hanoi på egenhånd, men vi har naturligvis flere forslag til hvordan du kan løse det. Bare spør oss!

I Vietnam kan du glede deg til alt fra frodige øyer i sør til storbylivet i Ho Chi Minh City. Fra strandparadiset Hué til den verdenskjente skredderbyen Hoi An. Fra pulserende Hanoi til en av klodens meste ikoniske naturvidundre; Halong Bay. Du skjønner tegninga: Vietnam er en fantastisk destinasjon for backpacking!

Reiserute:

Oslo - Dubai – Yangon - Phnom Penh // Hanoi – Oslo

rundreise i Sørøst-Asia med Emirates - myanmar, kambodsja og vietnam

Legg til eller endre destinasjoner

Husk at denne rundreisen i Sørøst-Asia kun er et reiseforslag - hvis du heller vil reise til andre eller vil legge til flere destinasjoner kan du enkelt sette sammen din egen reise her. Du er også velkommen til å kontakte en av våre reisespesialister. De vil hjelpe deg med å skreddersy den perfekte reisen i Sørøst-Asia til deg.

Fleksible ungdoms- og studentbilletter med Emirates

Ungdoms- og studentbilletter er generelt billigere enn vanlige billetter og du behøver ikke å betale noe ekstra for å legge inn flere reisestrekninger eller stopover underveis. I tillegg gir disse billettene deg fleksibilitet til å endre både reisedatoer og reiserute underveis (mot en avgift og avhengig av tilgjengelighet). Les mer her.

Verdt å vite om KILROYs ungdoms- og studentbilletter med Emirates:

  • Dersom du har et gyldig ISIC-kort og er under 33 år har du mulighet til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter med Emirates.
  • Billettene er gyldige i 12 måneder.
  • Ungdoms- og studentbillettene til Emirates er rimeligere enn vanlige billetter.
  • Fleksible billetter med mulighet til å endre reisedato.
  • Ungdoms- og studentbillettene kan bestilles både som enveisbilletter og tur/retur-billetter.
  • Avanserte muligheter for lengre rundreiser og Jorden Rundt-billetter.

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Bestilling

Slike kombinasjonsbilletter kan du både bestille på vår hjemmeside HER og deretter velge "flere stopp", eller la en av våre reisespesialister hjelpe deg skreddersy reisen.

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Vil du vite mer om denne rundreisen?
Kontakt oss
Kontakt