New York, Miami, New Orleans, San Francisco & Boston

New York, Miami, New Orleans, San Francisco & Boston
Fra NOK 8 450,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Egen reisespesialist
  • ISIC-kort
Dette er er reiseruta for deg som har lyst til å besøke flere av USAs storbyer, men også ønsker å få til en skikkelig heftig road trip. I tillegg så har vi lagt til et stopp på vei hjem slik at du kan få med deg Niagara Falls også.

Oslo - New York - Miami - New Orleans // San Francisco - Buffalo // Boston - Oslo

// = Reise på egenhånd

Nyt noen dager i New York og Miami før du legger ut på en heftig road trip fra New Orleans helt til San Francisco. Det er fantastisk mange kule steder å stoppe på veien! Hva med Las Vegas, Grand Canyon eller Yosemite National Park? På vei hjem blir det et pit-stop ved Niagara Falls før siste etappe går fra Boston og hjem. Begynn planleggingen av din neste USA-tur allerede i dag!

Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller sette sammen en helt annen drømmereise til USA kan vi naturligvis hjelpe deg med dette også. Det er din ferie, og det er du som bestemmer.

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Leiebil i USA og Canada

For reisende opp til 25 år tilbyr KILROY en spesiell avtale gjennom Alamo og vi har unike betingelser for leiebil i USA og Canada. Vanligvis er betingelsene for leiebil for unge svært strenge i disse landene, og du må betale mye mer om du leier på stedet sammenliknet med å leie hjemmefra. Når du leier bil i USA og Canada gjennom KILROY er også aldersgebyr inkludert sammen med alle nødvendige forsikringene.

Les mer om leiebil i USA og Canada
Les mer

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdendeg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Bestilling

Ta kontakt med en av våre reisespesialister for hjelp til å skreddersy denne drømmereisen eller en annen kul reiserute. Billettene kan også bestilles her på våre hjemmesider ved å velge 'flere stopp' når du søker opp flybilletter.

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Høres dette spennende ut?
Kontakt oss

Forslag til opplevelsesreiser:

Vil du ha mer informasjon om denne drømmeferien?
Kontakt KILROYKontakt