Sør-Afrika & Thailand

Sør-Afrika & Thailand
Fra NOK 9 705,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Egen reisespesialist
Qatar Airways sine studentbilletter gir deg mange spennende kombinasjonsmuligheter for å sette sammen noen skikkelig deilige reiseruter. Hva med denne varianten der du først smetter ned til Sør-Afrika og safarimuligheter, før du hopper over til Thailand for litt sol og chill?

Oslo - Cape Town - Johannesburg - Bangkok - Doha - Oslo

Høres ikke dette ut som en fantastisk spennende reise så vet ikke vi! Rett ned til Sør-Afrika der du kan kose deg noen uker (eller måneder), videre til skikkelig backpackerstemning i Thailand, og kanskje et lite spennende stopp i Doha på vei hjem?

Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller sette sammen en helt annen drømmereise kan vi naturligvis hjelpe deg med dette også. Det er din rundreise, og det er du som bestemmer.

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved hjelp av Qatar Airways sine fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Fleksible ungdoms- og studentbilletter med KILROY og Qatar Airways

Ungdoms- og studentbilletter er generelt billigere enn vanlige billetter og du behøver ikke å betale noe ekstra for å sette sammen slike spennede reiseruter eller legge inn stopover. I tillegg gir disse billettene deg fleksibilitet til å endre både reisedatoer og reiserute underveis (mot en avgift og avhengig av tilgjengelighet).

Verdt å vite om ungdoms- og studentbilletter med Qatar Airways:

  • Dersom du har et gyldig ISIC-kort eller er under 31 år har du mulighet til å kjøpe ungdoms- og studentbilletter med Qatar Airways.
  • Ungdoms- og studentbillettene fra Qatar Airways er fleksible og du kan derfor endre billettene dine både før avreise og underveis i reisen. Bare bruk endringskjema for flybilletter
  • Ungdoms- og studentbillettene er ofte billigere enn vanlige flybilletter. Fleksibiliteten kommer som en bonus i tillegg til den rimeligere prisen.
  • Avanserte muligheter for lengre rundreiser og Jorden Rundt-billetter.
  • Billettene er gyldige i 12 måneder.
  • Ungdoms- og studentbillettene kan bestilles både som enveisbilletter og tur/retur-billetter.

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Bestilling

Slike kombinasjonsbilletter kan du både bestille på vår hjemmeside HER og deretter velge "flere stopp", eller la en av våre reisespesialister hjelpe deg skreddersy reisen.

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Høres dette spennende ut?
Kontakt oss

Forslag til opplevelsesreiser:

Vil du ha mer informasjon om kombinasjonsbilletter?
Kontakt KILROYKontakt