Ultimate USA

Ultimate USA
Fra NOK 16 570,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Egen reisespesialist
  • ISIC-kort
Dersom du drømmer om å reise til USA kribler det kanskje litt ekstra i magen når du ser reiseruter som det her? Vi kaller den rett og slett bare Ultimate USA!

Oslo – Miami // New Orleans – Dallas – San Diego // San Francisco – Maui – Honolulu – Seattle – Oslo

// = Reise på egenhånd

Road trip, road trip, road trip! Det er det første mange tenker på når USA-ferien skal planlegges. Med denne reiseruta ligger alt til rette for opptil flere road trips. Og hvor deilige er det ikke å stikke innom Hawaii samtidig?

Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller sette sammen en helt annen drømmereise til USA kan vi naturligvis hjelpe deg med dette også. Det er din ferie, og det er du som bestemmer.

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Leiebil i USA og Canada

For reisende opp til 25 år tilbyr KILROY en spesiell avtale gjennom Alamo og vi har unike betingelser for leiebil i USA og Canada. Vanligvis er betingelsene for leiebil for unge svært strenge i disse landene, og du må betale mye mer om du leier på stedet sammenliknet med å leie hjemmefra. Når du leier bil i USA og Canada gjennom KILROY er også aldersgebyr inkludert sammen med alle nødvendige forsikringene.

Les mer om leiebil i USA og Canada
Les mer

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdendeg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Bestilling

Ta kontakt med en av våre reisespesialister for hjelp til å skreddersy denne drømmereisen eller en annen kul reiserute. Billettene kan også bestilles her på våre hjemmesider ved å velge 'flere stopp' når du søker opp flybilletter.

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Høres dette spennende ut?
Kontakt oss

Forslag til opplevelsesreiser:

Vil du ha mer informasjon om denne drømmeferien?
Kontakt KILROYKontakt