Nasjonalparker og storbyliv i Nord-Amerika

Rundreise med KILROY - Nasjonalparker og storbyliv i Nord-Amerika
Fra NOK 6 910,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Ankomstpakke i Los Angeles
  • Bestillingsomkostninger
  • Egen reisespesialist
Er du klar for en unik opplevelse gjennom Nord-Amerikas villmark? Med denne korte og billige, men dødsfete rundreisen i Canada og USA vil du få oppleve noen av de beste nasjonalparkene Nord-Amerika har å by på!

Hvis du drømmer om et reiseeventyr som inkluderer fantastisk natur i kombinasjon av trendy storbyliv, så er dette den perfekte turen for deg! Den er latterlig billig, og vi garanterer at det vil være verdt hver eneste krone! Sjekk ut reiseruta da: 

Flyrute

Oslo – Vancouver – Los Angeles – Denver – Oslo
Dra på en multistopp-reise i Canada og USA med KILROY

Reisen din starter i Vancouver, en av de kuleste og største byene ved det nordvestlige Stillehavet. Fra Vancouver anbefaler vi på det sterkeste at du leier en bil eller campervan og tar en road trip gjennom Canadas villmark, hvor du vil få oppleve berømte nasjonalparker som Jasper og Banff, samt herlige steder som Radium Hot Springs og Okanagan Valley.

Road Trip: Canada - Villmarken i vest

Road Trip: Canada - Villmarken i vest
2-3 uker
Start din road trip gjennom Canadas villmark i Vancouver. Vi lover deg at naturen du vil oppleve langs denne kjøreruten vil gi deg bakoversveis, og Canada kommer til å ha en spesiell plass i ditt hjerte etter denne turen!
Les mer om road trip'en

Neste stopp på agenden er Englenes By - Los Angeles! For å være helt sikker på at du får en best mulig start på ditt opphold i L.A har vi inkludert en ankomstpakke i prisen på denne turen. Med vår ankomstpakke vil du få 3 overnattinger på moderne Samesun Hostel, som ligger i hjertet av pulserende og fargerike Venice Beach! Beliggenheten kunne faktisk ikke vært bedre. Pakken inkluderer også gratis transport fra flyplassen til hotellet. 

Ankomstpakke i Los Angeles: Samesun Venice Beach

Ankomstpakke i Los Angeles: Samesun Venice Beach
3 netter
Ved ankomst i L.A vil du bli møtt med gratis transport fra flyplassen til hjertet av selveste Venice Beach. Her sjekker du inn på moderne Samesun Venice Beach hostel, hvor du har 3 overnattinger frokost inkludert i pakken! Du er med andre ord sikret en god ankomst i L.A!
Sjekk ut Samesun Venice Beach Hostel

Mens du befinner deg i Los Angeles er det tonnevis av kule aktiviteter du kan teste ut, samt steder du kan besøke. For eksempel så ligger herlige San Diego kun 2 timers kjøring fra L.A og er perfekt for en dag med surfing! Hvis du har lyst til å oppleve mer av California og de omkringliggende områdene, så kan du også bli med på en av våre kule opplevelsesreiser som tar deg med til steder som Grand Canyon, Yosemite National Park og San Francisco.

Bo like ved Venice Beach, Los Angeles på reisen din med KILROY

Etter å ha sugd til deg etterlengtet sol og varme mens du levde ut strandlivet i L.A og California, går turen videre til det amerikanske innlandet og fjellstatene. Byen Denver er hovedstaden i delstaten Colorado, og ligger ved foten av den berømte fjellkjeden Rocky Mountains. Fra Denver er mulighetene for spennende aktiviteter mange: du kan for eksempel ta en dagstur til Colorado Springs eller Aspen, eller dra på fottur i Rocky Mountains National Park. Og hvis du fortsatt ikke har fått tilfredstilt behovet ditt for flotte nasjonalparker, så er det fullt mulig å ta en 2-dagers tur til Yellowstone Nasjonalpark, som ligger i Colorados nabostat Wyoming.  

Opplev Rocky Mountain National Park på reise med KILROY

Legg til eller endre destinasjoner

Husk, denne reisereuten er bare et forslag på en reise. Hvis du er interessert i andre destinasjoner så er alt du behøver å gjøre å kontakte oss. Vi vil deretter hjelpe deg med å skreddersy den perfekte reiseruten i Nord-Amerika for deg! 

Gyldighet

Flybilletten for denne rundreisen er gyldig i 12 måneder.

Hva hvis jeg trenger å endre billetten min?

Du er velkommen til å sende oss en endringsforespørsel hvis du vil endre reiseruten eller reisedatoer etter du har kjøpt reisen din. Vær oppmerksom på at spesifikke endringer avhenger alltid av om det er ledige plasser på flyene, og kan derfor ikke garanteres.

Jeg er klar for et eventyr i Nord-Amerika!
Send oss en e-post
Kontakt