Ungdoms- og studentbilletter

Ungdoms- og studentbilletter

Vi har spesialavtaler med mer enn 50 flyselskaper og kan alltid tilby deg som er ungdom under 26 år eller student under 34 år billige ungdoms- og studentbilletter over hele verden. Studentbilletter er ofte fleksible og passer for deg som vil ha frihet underveis og mulighet til å endre på reisedatoer. Ofte vil det også være mulig å endre reiserute, både før og under reisen. Studentbilletter egner seg godt til lengre backpackerturer og Jorden Rundt-reiser. Du kan bestille studentbilletter selv her på vår hjemmeside eller via butikk/telefon/e-post. 

Her er noen av fordelene med våre ungdoms- og studentbilletter:

  • Gyldighet på 12 måneder eller lenger på tur/returbilletter
  • Fleksibilitet til å endre reisedatoer (mot gebyr og med forbehold om ledige plasser)
  • Rimelige eller gratis stopover muligheter underveis
  • Billigere som enveisbilletter enn vanlige flybilletter
  • Avanserte muligheter for lengre rundreiser, Jorden Rundt-reiser

Bestill online

Ungdoms- og studentbilletter er tilgjengelig for bestilling online, men vær oppmerksom på at dette er kun som tur/retur billetter eller enveisbilletter. For rundreiser, stopovers, Jorden Rundt-reiser og andre kombinasjoner kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Ungdom- og studentbilletter
Bestill online

 

Stopover

Der du har mellomlandinger har du ofte lov til å legge inn ekstra stopp i reisen. Avhengig av flyselskapet du flyr med samt hvordan billett du bestiller kan du gjerne stoppe i alt fra inntil 3 dager til flere uker, noen ganger uten ekstra kostnader eller mot et ekstra gebyr. Poplære stopover destinasjoner kan f. eks. være Bangkok, Hong Kong, Singapore, Miami og New York. Slike stopover er det ikke mulig å legge inn når du bestiller online, så kontakt en av våre reisespesialister som kan skreddersy et forslag til deg. Merk at en stopover vanligvis kun kan legges til ved bestillingen av flyreisen, ikke i etterkant. 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste Jorden Rundt-reisene som er vist på nettsiden vår. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Har du spørsmål om våre ungdoms- og studentbilletter?
Kontakt oss!

Kontakt