Ny webserie: In Search Of

Vår nye In Search Of-serie viser reisen til tre unge oppdagelsesreisende - alle med hvert sitt unike talent - i det de forlater sitt hjemland på jakt etter det som er deres personlige "hellige gral". Fra Johannesburg til Kathmandu og Nanjing veileder vi disse reisende til de mest uforventede destinasjoner, hvor de til sist finner det de har vært på søken etter.

Som In Search Of-serien viser, så handler reising om så mye mer enn å bare forlate hjemmet. Å reise er en givende opplevelse som gir oss muligheten til å følge vår lidenskap, samt bli inspirert av de menneskene vi møter og stedene vi ser underveis på turen. Reising er en måte å bli kjent med og forstå andre kulturer. Vi tror på at disse reising kan gjøre en forskjell og bidra til noe godt. Vi tror på at reising kan endre tankesett og gi oss et nytt og bedre syn på verden. 

In Search Of: Pantsula

In Search Of: Pantsula
Følg den norske danseren Mariama idet hun reiser til Johannesburg for å utforske Sør-Afrikas lokale danse- og musikkultur kalt Pantsula.
Se episodene her

In Search Of: Kinesiske smaksopplevelser

In Search Of: Kinesiske smaksopplevelser
Den danske kokken Rasmus L. Jonasson kan diske opp lekre skandinaviske retter som vil impontere de tøffeste kritikerne. Men klarer han å følge med de lokale kokkene i Kina? Se videoene og finn det ut!
Se episodene her

Skateboarding ved Himalaya

Skateboarding ved Himalaya
Se hva som skjer når proff skater Douwe Macare reiser til Kathmandu og Pokhara i Nepal for å utforske landets voksende skateboardkultur!
Se episodene her

 

Hva KILROY gjør

In search of-serien er ment å illustrere hva vi i KILROY gjør hver eneste dag. Vi vet at våre reisende ønsker noe ekstraordinært og annerledes når de skal ut på tur. Ved å kombinere vår kunnskap med dine ønsker, skreddersyr vi de mest uforglemmelige reiser og opplevelser for deg. 

Det spiller ingen rolle om din lidenskap eller talent er surfing, dansing, mote, mat, natur, fotografering, dyr eller frivillig arbeid. Vår ekspertise ligger i å forstå hva du er ute etter, og sørge for at du kommer deg dit du skal for å få de opplevelsene du drømmer om. Les mer om hva vi gjør og hvordan vi kan hjelpe deg her.

Kontakt