• des11

  10 fantastiske steder å feire nyttår

  Av Thea i Reise
  Det er lite som kan måle seg med en skikkelig nyttårsfest. Det er noe helt spesielt med spenningen og forventningene som bygger seg opp når man teller ned de siste sekundene til begynnelsen på et helt nytt år med nye muligheter, og naturligvis: nye reiseplaner! Her er våre beste tips til en forrykende nyttårsfeiring!

  1. New York, USA

  Kanskje et opplagt valg, men man kommer ikke utenom New York når tema er nyttårsfeiring. Å se ‘the ball drop’ på Times Square ved midnatt, etterfulgt av et forrykende fyrverkeri og konfetti herfra til evigheten, er noe alle burde få sjekket av på sin bucket-liste. Ja, det er kaotisk og krever mye venting og tålmodighet, men når nedtellingen begynner og ballen faller vil alt være verdt det!

  2. Valparaíso, Chile

  Nyttårsfeiringen i Valparaíso, tett på Santiago, i Chile er... Les mer
 • des05

  9 nye opplevelsesreiser i 2018

  Er du på utkikk etter en reise litt utenom det vanlige? I 2018 kan vi friste med flere splitter nye opplevelsesreiser til fantastiske destinasjoner som Bali, Sri Lanka, Thailand, Ecuador, Hawaii, Oman m.m. Noen klassiske, noen ekstreme, noen litt utenom det vanlige, men alle utrolig spennende.

  Alle de nye opplevelsesreisene er tilgjengelig med avganger... Les mer
 • des04

  Kan du gjette hvor i California disse bildene er tatt?

  Av Thea i Reise
  California er en av klassisk destinasjon som burde være på bucketlisten din om du ennå ikke har vært der. Med en herlig beliggenhet på USAs vestkyst, kan denne amerikanske staten by på utrolig mange forskjellige opplevelser. Du kan stå på ski i fjellene, vandre i ørkener, surfe massive bølger, og oppleve isbreer, n... Les mer
 • des01

  Mammoth Lakes: En bortgjemt perle i Sierra Nevada-fjellene

  Av Thea i Reise
  Mammoth Lakes er sikkert ikke den første tanken som slår deg når du tenker på California, men etter å ha lest denne artikkelen vil det endre seg! Beliggende i Sierra Navada-fjellene i California og tett på andre store nasjonalparker som Yosemite, King Canyon og Sequoia National Park, er Mammoth Lakes defini... Les mer
 • nov29

  Vulkanutbrudd på Bali

  Av Even
  Vulkanen Mount Agung på Bali spyr ut røyk og aske og situasjonen endrer seg stadig. Ngurah Rai International Airport i Denpasar på Bali åpnet i dag igjen, onsdag 29. november, etter å ha vært stengt i tre dager. Vindretningen har snudd og asken blåser for øyeblikket vekk fra øya.


  Det er uvisst hvordan utbruddet vil utvikle seg, men det kan fortsette i lang tid. Vi ... Les mer
 • nov24

  Julekalender på Instagram - Vinn 2 flybilletter til Bali

  Julen nærmer seg, og det betyr at det også er klart for en av våre favorittaktiviteter i desember: Julekalender! Årets hovedpremie er flybilletter for 2 personer til Bali med Qatar Airways. I tillegg blir det Lonely Planet-bok til vinneren av hver "luke" i kalenderen.

  I år finner julekalenderen vår ste... Les mer
 • nov23

  15 gode grunner til å reise til Namibia

  Av Even
  Namibia er et av Afrikas aller vakreste land. Det er en drømmedestinasjon for deg som elsker spennende dyreliv, enestående natur og dramatiske landskap som kontinuerlig endrer seg. Her er 15 gode grunner til å reise til Namibia!

  1. Deadvlei og Sossusvlei

  La det være sagt, er det en ting Namibia har så er det fantastisk vak... Les mer
 • nov20

  9 ukjente steder i USA du ikke vil gå glipp av

  Av Even i Reise
  I USA kommer høydepunktene på rekke og rad, men landet byr også på en hel haug av fantastiske steder du kanskje ikke har hørt om. Blir det noen nye stopp på road trip i 'Merica etter å ha sett denne listen?

  Leser du videre så sørger vi for at du snart kan spamme vennene dine på Instagram og Facebook med bilder fra stede... Les mer
 • nov14

  Lær spansk og utforsk flotte Buenos Aires

  Drømmer du om å dra på en lengre reise gjennom Sør-Amerika? Da kan ikke vi tenke ut en bedre start på reisen enn å tilbringe 1-4 uker i Argentinas flotte hovedstad hvor du får frisket opp spanskkunnskapene, danse tango, og ha det gøy sammen med andre backpackere! 

  Uansett om du vil lære deg spansk fordi du skal reise rundt i Sør-Amerika, eller f... Les mer
 • nov13

  10+ bilder som viser hvorfor New Zealand må oppleves!

  Av Thea i Reise
  At New Zealand er en kul destinasjon er neppe en overraskelse. Vi skriver såpass ofte om New Zealand at det burde være klart for de fleste at vi digger dette stedet.  Men dersom du ennå ikke er overbevist om at du skal legge den neste reisen din til New Zealand, så vil kanskje disse bildene overtale deg?

  ... Les mer
Kontakt