• okt17

  Utforsk Thailand med Kristine Bremnes og KILROY!

  Av Thea
  Følg Kristine Bremnes på hennes fantastiske reise gjennom Thailand sammen med KILROY. En gjeng vloggere fra flere land har akkurat startet sin magiske reise til Thailand og du kan følge Kristines opplevelser på YouTube og Instagram!

  Reiseruta

  Hva skjer? Kristine og de andre vloggerne har akkurat startet reisen i Bangkok, hvor flere kule aktiviteter i storbyen venter. Fra Bangkok vil gruppen ta nattoget til Chiang Mai hvor de skal delta på en uforglemmelig Hilltribe trekking. På denne fotturen får de besøke små lokale landsbyer og vandre gjennom vakre rismarker. Turen vil by på unike innblikk i det autentiske og uberørte Thailand, som få turister ellers får oppleve

  Etter noen spennende dager i det frodige landskapet nord i Thailand, flyr Kristine og de andre til Koh Samui lenger sør i Thail... Les mer
 • okt09

  Jobb som aktivitetsleder på sommerleir i USA

  Av Thea i Annet
  Kunne du tenke deg å gjøre noe litt utenom det vanlige neste sommer? Hva med å jobbe som aktivitetsleder på en ekte amerikansk 'summer camp'? Ikke bare får du arbeide med barn og delta på morsomme aktiviteter hver eneste dag, men du vil også ha muligheten til å reise rundt i USA når arbeidsperioden er over! 

  Fortsatt ikke overbevist? Les erfar... Les mer
 • okt06

  14 grunner til hvorfor du IKKE bør reise til Thailand

  Thailand er en av de mest populære destinasjonene for backpackere fra hele verden. Det er virkelig et fantastisk land. Så hvorfor i all verden sier vi at du IKKE skal reise dit? Les videre og  finn ut om det er noe mening i alt dette våset da vel! 

  1. Alt for mange strender

  Thailand har noen av ver... Les mer
 • okt06

  Frivillig arbeid i Thailand: 5 populære prosjekter

  Gjør en forskjell ved å arbeide som frivillig på et prosjekt i Thailand. Dette er din mulighet til å oppleve Thailands kultur og frivillig arbeid på en meningsfull måte.   

  Som frivillig i Thailand kan du jobbe med samfunnsarbeid, natur og dyr. Prosjektene vi tilbyr er nøye valgt ut, fordi akkurat disse jobber for... Les mer
 • okt04

  Opplev utrolige Thailand i løpet av 15 fantastiske dager

  Drømmer du om å oppleve og utforske Thailand, men klarer ikke å bestemme deg for om du skal gå for frodig jungel i nord eller tropiske strender i sør? Hvorfor ikke bare gå for hele pakken? Dra på en 15 dagers uforglemmelig reise gjennom smilets land! Høres det bra ut? Fortsett og les da vel... 

  Denne turen lar... Les mer
 • okt03

  Topp 10 destinasjoner for reise i 2018

  Frister det med spektakulære naturopplevelser, unike destinasjoner, storbyer, spennende kulturer samt muligheten for en rekke fantastiske aktiviteter? Her kommer listen over det vi mener er de 10 hotteste destinasjonene for reise i 2018!

  1. Jordan


  Høydepunktene i Jordan er så mange at vi vet nesten ikke hvor vi skal begyn... Les mer
 • okt03

  Billige og fleksible flybilletter til Thailand med Qatar Airways

  Drømmer du om å reise til Thailand, men er usikker på hva som er beste alternativ? Våre populære ungdoms-og studentbilletter med Qatar Airways gir deg mulighet til å reise til Thailand med både billige og fleksible flybilletter. 

  Vi anbefaler alltid at du bestiller flybilletter i godt tid for å sikre deg d... Les mer
 • okt03

  5 fantastiske aktiviteter i Thailand du ikke vil gå glipp av

  Thailand er et utrolig populært reisemål og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor både backpackere og charterturister flokker hit. Thailand har alt - gjestfri lokalbefolkning, vakker natur, spennende dyreliv, nydelig mat og bortgjemte paradisøyer. På toppen av det hele er det et kjempebillig ferieland... Les mer
 • okt02

  Surf 4 Change – Unikt frivillighetsprosjekt med barn i Sør-Afrika

  Dette er kanskje et av de aller feteste frivillighetsprosjektene vi har for deg som ønsker å arbeide med barn. Som frivillig deltaker på Surf 4 Change vil du, sammen med andre frivillige, delta på surfekurs og reise rundt Sør-Afrika sammen med vanskeligstilte barn fra Cape Towns townships.
  <... Les mer
 • okt02

  En fottur i Nord-Thailand du ikke vil gå glipp av

  Av Thea
  Thailand er i aller høyeste grad et vakkert land! Hvis du elsker natur og drømmer om å dra på fantastiske fotturer hvor du vil være omringet av de flotteste omgivelser du kan forestille deg, så er dette fotturen du ikke vil gå glipp av!

  Thailand, og spesielt området rundt Chiang Mai, er berømt for sine flotte trek... Les mer
Kontakt