• feb16

  Hvem vant flybilletter til Tokyo?

  Takk til alle som tok turen innom en av butikkene våre i Trondheim og Oslo på inspirasjonsdagene vi arrangerte onsdag og torsdag 14-15. februar. Det var over 250 reiselystne som hadde funnet veien til oss og som deltok i quizen der man kunne vinne flybilletter tur/retur Tokyo for to personer med Qatar Airways.

  Vinneren er trukket og vi gratulerer:

  Emilie Andrèa Solheim
  Da gjenstår det bare å ønske riktig god tur til Tokyo!

  Vi håper å se flere av dere igjen ved neste inspirasjonsdag eller reiseaften og håper vi klarte å trigge reiselysten litt ekstra.

  Happy travels!

 • feb12

  4 episke road trips i USA for grupper

  Se for deg dette: en episk road trip gjennom USA hvor du slipper å kjøre så mye som en kilometer selv! Du trenger ikke tenke på veiskilt eller ta ansvar for å fylle bensin. Er det mulig? tenker du kanskje. Ja! Med våre road trips for grupper får du en ekte amerikansk road trip-opplevelse, kombinert med fordelen av å ha en egen sjåfør og guide,... Les mer
 • feb09

  Trekking til Kilimanjaro - Afrikas høyeste fjell

  Er du av den eventyrlystne typen som elsker utfordringer? Dersom du setter kurs mot østlige Afrika må du sørge for at du ikke går glipp av trekking til Kilimanjaro. Det er nemlig så mye mer enn safari i Tanzania! All svette og tårer du må igjennom på vei opp byttes ut med en ekstrem tilfredsstillelse idet du når toppen av Kilimanjaro! Dette ... Les mer
 • jan17

  12 fantastiske festivaler du bør oppleve i 2018

  Opplev et helt år med festivaler verden rundt! Vi har samlet en liste over årets 12 kuleste og mest fargerike fester og festivaler verden over. Gjør deg klar for festivalåret 2018!

  Januar: Full Moon Party på Koh Phangan, Thailand

  Dato: Hver fullmåne (De første festene i 2018: 31. jan., 2. mars, 31. mars, 29. ... Les mer
 • des27

  Hvem vant tur til Bali i årets julekalender på Snapchat?

  Vi håper dere har hatt det morsomt med årets julekalender på Instagram! Det har vært fantastisk å se alle svarene som tikket inn hver dag! Julekalenderen er nå ferdig og den heldige vinneren er trukket!

  Vi kan gratulere @malinbjorneraas med hovedpremien og flybilletter for to personer til Bali! Liste o... Les mer
 • des22

  5 fitnesscamper for å kickstarte det nye året!

  Av Thea
  Har det blitt (altfor) mye godt på tallerkenen og i glasset i løpet av romjulen? Føler du deg litt doven etter en deilig, men lat juleferie? Da kan en fitnesscamp for å kickstarte det nye året være løsningen for deg! 

  Ved å delta på en av våre fitnesscamper i utlandet får du kickstartet de gode treningsvanene i det nye ... Les mer
 • des22

  5 grunner til hvorfor vi elsker Kambodsja

  Av Thea i Reise
  Når du reiser rundt i Sørøst-Asia har du mange muligheter. Virkelig mange. Kulturen er mangfoldig og ingen steder er like. Men uansett hva du velger å gjøre så må du love oss at du ikke dropper Kambodsja under rundreisen din i Asia.

  Du kjenner sikkert til dilemmaet - du har satt av et spesifikt tidsrom til å reise rundt, og nå ska... Les mer
 • des21

  12 fantastiske stillehavsøyer du kan drømme deg bort til

  Av Thea i Reise
  Blir du også litt deprimert av tanken på at vi nå etter jul har en lang og mørk vinter i vente? Skulle du ikke heller likt å være på en kritthvit sandstrand som er omringet av krystallklart hav og grønne palmer? Hvis svaret er ja, så anbefaler vi deg å sjekke ut disse 12 sinnsykt vakre stillehavsøyene! Her s... Les mer
 • des15

  Billlige flybilletter til San Francisco og Los Angeles

  Hvis du drømmer om å oppleve det beste av hva California kan by på så har vi et ypperlig tilbud til deg! Med åpen billett fra SAS kan du fly til San Francisco og hjem fra Los Angeles. Hvordan du reiser og hva du gjør i mellom disse to byene er helt opp til deg! 

  Fra kun 3.990 NOK med SAS får du muligheten... Les mer
 • des15

  10+ bilder som viser hvorfor du skal reise til India

  India er på mange måter Norges rake motsetning - det er varmt, folksomt, støvete, og bråkete. Med det er også et fargerikt og kulturelt mekka hvor du vil kunne oppleve så utrolig mye spennende og se fantastiske byggverk som vil ta pusten fra deg. India er alt det du har sett for deg at det er - på godt og vondt, og ... Les mer
Kontakt