• sep23

  Hvem vant Jorden Rundt-reise på KILROY live?

  KILROY live 2011 ble i år avholdt i Marmorhallen i Oslo og nesten 700 reiselystne mennesker var innom i løpet av dagen for å få inspirasjon om alt fra backpacking i Sør-Amerika til studier i utlandet.

  På KILROY live kunne man møte over 40 av våre reiseleverandører og universitetspartnere fra hele verden og vi håper alle som kom følte de fikk informasjon om det de var interessert i.

  I tillegg til goodybags, kataloger og inspirasjon hadde vi også en konkurranse der premien var to flybilletter Jorden Rundt til en verdi av kr. 26.000,-.

  Den heldige vinneren er nå trukket, og hun heter:

  Kristin Cecilia Stensrød-Lærdal  

  Vi gratulerer så mye og ønsker god tur hvorhen den nå går!

 • sep22

  Hvem vant flybilletter til New York?

  I går, 21. september, fylte KILROY 20 år og dette feiret vi med våre kunder! Vi inviterte alle på storslagen bursdagsfest i våre butikker i Bergen, Trondheim og Oslo.

  Det var enkel servering av brus og boller, flere morsomme konkurranser der du blant annet kunne vinne to flybilletter til New York fra British Airways  ... Les mer
 • sep22

  KILROY 20 years

  21. september, fylte KILROY 20 år og dette feiret vi med våre kunder! Vi inviterte alle på storslagen bursdagsfest i våre butikker i Bergen, Trondheim og Oslo.

  Det var enkel servering av brus og boller, flere morsomme konkurranser der du blant annet kunne vinne to flybilletter til New York fra British Airways  og selvfølgelig spennende tilbud og rabatter på et s... Les mer
Kontakt