Frivillig arbeid med pingviner

Frivillig arbeid med pingviner

Har du lyst til å hjelpe til med og rehabilitere pingviner i Sør-Afrika? Nå har du sjansen til å lære mer om disse fascinerende fuglene og jobbe tett med afrikanske pingviner, som fortsatt er en truet art.

Havet rundt Cape Town er dessverre svært utsatt for oljesøl, noe som er dårlig nyheter for truede sjøfugler. Deriblant kappingvinen som lever og svømmer langs kysten av sørlige Afrika. På grunn av forurensning og klimaendringer blir pingvinene mer og mer sårbare, og vil uten menneskelig hjelp mest sannsynlig stå ovenfor utryddelse.

Prosjektet du vil ta del i har tatt opp arbeidet og gjør nødvendige grep for å gi næring til samt og redde pingviner og andre sjøfugler i nød. Frivillige blir involvert i det daglige arbeidet som å vaske dyrene rene for olje, mating og renhold av pingvinenes fasiliteter.

Denne organisasjonen ble etablert i 1968 og har hatt omsorg for over 83 000 sjøfugler.  Pålagt av den sør-afrikanske regjeringen, har dette prosjektet ansvaret for rehabilitering av syke, skadde, oljeskadede og forlatte sjøfugler. Selv om organisasjonen er best kjent for sitt suksessfulle arbeid med de afrikanske pingvinene inkluderer deres arbeid også havsuler, ulike måker og skarv, pelikaner og albatrosser.
 
Med en stab bestående av 10 personer, hvorav bare fire jobber hands-on med fuglene på en daglig basis, taler behovet for frivillige for seg selv.

OBS! Vær oppmerksom på at dette prosjektet innebærer hardt arbeid. Du kommer til å bli våt, du kommer til å bli møkkete, du kommer til å bli hakket på av små søte pingviner og du må selv tilberede fisken som pingvinene fores med.

Prosjektet har 18 årsgrense og er på MINIMUM 6 uker.

Inkludert:

  • All overnatting hos vertsfamilie (Du kan også bo på self catered backpacker hostel)
  • Transfer ved ankomst
  • 3 dager m/informasjonsmøter i Cape Town
  • 2 daglige måltider, frokost og middag
  • Alt papirarbeid, plassering og kontakt med organisasjonen
  • Egen supervisor under oppholdet
  • Månedlig donering til prosjektet
  • Sør-Afrikansk SIM-kort (kontantkort)

OBS! Vær oppmerksom på at flybillett tur/retur Cape Town kommer i tillegg.

 

 

Frivillig arbeid med pingviner

Frivillig arbeid med pingviner i Sør-Afrika

Frivillig arbeid i Sør-Afrika

Frivillig arbeid med pingviner - KILROY

Mer informasjon om bestilling

På våre nettsider finner du informasjon om flere forskjellige prosjekter og om hvordan man  bestiller. Vi har også en rekke andre spennende prosjekter på  andre  destinasjoner over hele verden.

Ønsker du mer informasjon om andre prosjekter?
Kontakt oss

 

Relaterte innlegg
Kontakt