• des19

  Safari i Serengeti og strandliv på Zanzibar

  Safari i Serengeti og Ngorongorokrateret er en av de mest fantastiske naturopplevelsene du kan oppleve her i verden. Ikke langt unna byr krydderparadiset Zanzibar på gylne sandstrender, regnbuefargede korallrev, avslappet atmosfære og utsøkt, lokal sjømat. Hva er bedre enn å slappe av på stranda i en hengekøye etter flere dager med spektakulære naturopplevelser?

  Safari i Serengeti Se for deg følgende: du vekkes grytidlig en morgen til lyden av et kvitrende fuglekaos rundt teltet ditt, og når du kryper ut ser du solen så vidt stige opp. Du rusler forbi leirbålet som iherdig jobber med å holde liv i de siste glørne, mot utkanten av campingområdet, og beskuer slettene hvor et par dusin antiloper beiter i den friske morgensolen. Plutselig får du vage erindringer om drømmen du hadde natten før om ville hyener, løvebrøl og ertelystne apekatter... Les mer
 • des05

  KILROYs reisetips for 2013

  Frister det med urørte strender i Karibien, gorillatrekking og safari i Afrika eller spektakulær natur i Asia? Vi har satt sammen en liste over det vi mener er de hotteste destinasjonene i 2013.

  1. Panama Panama er et utrolig spennende, og relativt uoppdaget land for nordmenn. Her finner du herlige strender ved San Blas-øyene eller Bocas del Toro, unik... Les mer
 • des03

  Inkastien til Machu Picchu

  Machu Picchu i Peru, et av verdens syv nye underverker, anses av de fleste som det fremste symbolet på inkakulturen. Machu Picchu var faktisk ukjent for omverdenen helt frem til 1911, da den amerikanske historikeren Hiram Bingham ga stedet internasjonal oppmerksomhet. Siden den dag har Machu Picchu vært en enormt populær turistattraksjon.

  Hovedgrunnen for mang... Les mer
Kontakt