• sep29

  Karnevalet i Rio de Janeiro

  Karnevalet i Rio de Janeiro er kjent som "the greatest party on earth" og byr på en herlig myriade av farger, glitter, fjær og eksotisk ekstravagansa. Gatene fylles opp av mer enn 2 millioner festglade mennesker fra hele verden og er en opplevelse du sent vil glemme!

  De første karnevalene i Rio kan dateres helt tilbake til 1723 og har siden den gang vokst til å bli det største karnevalet i verden. Karnevalet varer i 5 dager og begynner 40 dager før påske hvert eneste år. Tilknytningen til påske har sammenheng med den tradisjonelle katolske fasteperioden som begynner dagen etter at karnevalet slutter. Under fasteperioden skal man avstå fra alle kroppslige nytelser, og karnevalet kan derfor sees som en avskjedsfest for disse kroppslige nytelsene. Det er dermed duket for en euforisk sambafest med synging, dansing og festing hele natten gjennom.

  ... Les mer
 • aug21

  Frivillig arbeid med havskilpadder på Sri Lanka

  Har du lyst til å jobbe frivillig med bevaring av skilpadder på Sri Lanka? Dette prosjektet ble etablert for å beskytte havskilpadder og deres egg og reder.

  Til tross for at de er offisielt vernet av myndighetene på Sri Lanka drives det ulovlig utnyttelse av skilpadder for kjøttet, eggene samt skallene deres. Disse ulovli... Les mer
 • aug15

  Reisebrev - Mongolia Charity Rally

  Jentene som utgjør "Cooking Charity Chicks" er godt i gang med reisen til Mongolia i årets Mongolia Charity Rally, og befinner seg nå i Iran. De har fire - fem uker og seks land igjen på veien før de når målet: Ulan Bator, Mongolia. KILROY følger jentene på veien, og her kommer et spennende reisebrev, med flotte bilder som jentene har tatt.

  Reiseb... Les mer
Kontakt