• nov26

  Øyhopping på Fiji

  Fiji er en perle midt ute i Stillehavet  - et tropisk paradis som består av mer enn 333 øyer. På Fiji kan du oppleve magiske landskap og en uendelig rekke aktiviteter og opplevelser. Finn din drømmestrand, utfordre deg selv med spennende vannaktiviteter, dykk ned i det krystallklare vannet blant fargerike fisker og kom tett på den unike kulturen på Fiji.

  Dette og mange flere opplevelser venter deg hvis du velger å utforske disse fantastiske øyene sammen med KILROY og Awesome Fiji. Det første som møter deg ved ankomst på hovedøya Viti Levu er en flokk smilende fijianere, og har du bestilt henting på flyplassen vil sjåføren gjerne slenge en blomsterkrans rundt halsen din.

  Bula Welcome Package Bestiller du en av de forskjellige pakkene nedenfor bør du også legge til en Bula Welcome Package. Den inkluderer transfer fra flyplassen ved ankomst pluss en natt overn... Les mer
 • nov22

  Nye frivillighetsprosjekter i Kenya, Ghana og Tanzania

  Vil du oppleve Afrika og samtidig gi tilbake til et lokalsamfunn? Da kan et av våre nye prosjekter i Tanzania, Kenya eller Ghana passe for deg!

  KILROYs nye prosjekter med SAVE i Afrika er basert i vakre omgivelser i Tanzania, Kenya og Ghana. Som frivillig får du muligheten til å komme tett innpå de lokale,... Les mer
 • nov13

  Surfecamp på Sri Lanka

  Vil du lære å surfe, forbedre ferdighetene dine, eller rett og slett henge på en fantastisk surfespot i noen uker? Da bør du lese videre! La Point åpner denne måneden en ny surfecamp på Sri Lanka - midt i surfeparadiset på øyas sør-vest kyst. 

  Surfecamp på Sri Lanka Sri Lanka byr på vakker natur, fantastiske reiseopplevelser og surfing i verdensklasse. La Points sur... Les mer
 • okt29

  KILROYs reisetips for 2014

  Av Even
  Frister det med trekking i jungelen, fantastiske tempelområder, herlige strender, safari i Afrika eller spektakulære dykkeopplevelser? Vi har satt sammen en liste over det vi mener er de hotteste destinasjonene i 2014.

  1. Myanmar Myanmar, tidligere kjent som Burma, er virkelig i ferd med å bli en favoritt hos backpackere. Myanmar kan blant annet by på flotte ... Les mer
 • okt16

  Frivillig arbeid med dyr i Afrika

  Vil du gjøre noe mer enn å dra på safari og virkelig komme tett innpå dyrelivet i Afrika? Da bør du lese videre!

  KILROY kan nå tilby enda flere prosjekter i Afrika der man kan jobbe som frivillig med dyr. Kan du se for deg å komme tett innpå kattedyr, giraffer, elefanter eller apekatter?

  Som frivillig får du muligheten til å hjelpe til d... Les mer
 • okt14

  Hvem vant reise til Hawaii?

  Vinneren av konkurransen vår på Facebook der du kunne vinne en reise til Hawaii for to personer er trukket, og vi gratulerer:

  Susanne Marie Bråtane

  Vi gratulerer så mye og ønsker henne og en venn god tur til Hawaii!

  Ikke glem å like KILROY på Facebook. Det er snart klart for en ny, spennende konkurranse! 

 • sep03

  Er du en backpacker eller en flashpacker?

  Av sire i Reise
  Visste du at du kan reise som en backpacker, men samtidig ikke utsette noe på komfort og enkelt ha kontakt med de hjemme? Det kan en flashpacker! 

  Er du backpacker eller flashpacker? Du har sikkert en mening om hva som kjennetegner en typisk backpacker. Kanskje du til og med er en selv. En som reiser rundt fra sted til sted med sekk på r... Les mer
 • aug01

  Frivillig arbeid i Argentina

  Har du lyst til å jobbe som frivillig og samtidig lære et nytt språk? Da er våre prosjekter i Buenos Aires, kombinert med et spanskkurs kanskje noe for deg!

  I tillegg til å være hovedstad er Buenos Aires en av Argentinas absolutt fineste byer. Et perfekt sted å lære spansk og samtidig gli forsiktig inn i den latin-amerikanske livsstilen. Alle våre prosjekte... Les mer
 • jul31

  Opplevelsesreiser til Antarktis

  Reis på opplevelsesreise til verdens sydligste verdensdel, Antarktis. Antarktis vil garantert imponere enhver reisende som søker et unikt eventyr til verdens mest avsidesliggende villmark. Uberørt natur og storslåtte opplevelser venter deg i tillegg til et yrende dyreliv.

  Verdensdelen Antarktis omfatter kontinentet Antarktika som består av hele 98 % i... Les mer
 • jul10

  Ta deg et friår og reis!

  Klar for en pause fra skole og utdanning eller jobb? Kanskje er det på tide med et mye etterlengtet friår? Et friår vil gi deg en rekke nye inntrykk. Du får blant annet tid til å finne ut hva du vil gjøre videre, utvidet nettverket ditt og knyttet nye vennskap. Men hva skal du finne på?

  Hvis du går med tanker om å ta et friår, men er usikker på hva du ønsker å bruk... Les mer
Kontakt