• jan28

  Ny informasjon i forbindelse med innreisebestemmelser

  Når du skal ut å reise er det alltid viktig å sjekke at du har det du trenger av pass, visum og papirer for å slippe inn dit du skal. Innreisebestemmelsene varierer fra land til land så det kan være en god idé å dobbeltsjekke at du har alt i orden noen uker før reisen din starter.

  Vær oppmerksom på at om du på din reise flyr hjem/videre fra et annet land enn du reiser inn til, kan det være at det kreves bevis for utreise fra landet du først ankommer. Dette kan være buss/båt/tog/opplevelsesreise e.l.. Hvis du ikke kan vise til dette kan du i verste fall bli nektet innreise. For mer informasjon bes du kontakte det gjeldende lands ambassade.

  KILROY anbefaler deg å sjekke UD's hjemmesider: www.landsider.no og eventuelt kontakte det gjeldende lands ambassade hvis informasjonen der ikke er godt nok utfyllende.

  KILROY samarbeider med Visumservice, og på deres sider finner du også mye god informasjon om innreisebestemmelser.

 • jan04

  Fallskjermhopping - tør du?

  Av Nina
  Er du ute etter spenning, adrenalin og opplevelser utenom det vanlige? Da kan fallskjermhopping være noe for deg! Følelsen når du står og gjør deg klar til å hoppe er helt ubeskrivelig, og kan ikke annet enn å oppleves... Hvis du tør!

  KILROY samarbeider med trygge operatører rundt omkring i verden, så gå ikke glipp av sjansen til å prøve fallskjermhopping når du er ute... Les mer
 • jan02

  Vinneren av KILROYs julekonkurranse

  Vinneren av KILROYs julekonkurranse på Facebook er trukket, og vi gratulerer:

  Sigrid Helen Nedrelo
   
  Sigrid Helen har vunnet flybilletter for to personer til fantastiske Trindad &Tobago til en verdi av 20 000,-! Vi ønsker henne god tur, og håper at dette har bidratt til en god start på det nye året!

  Dr... Les mer
Kontakt