• apr15

  5 fossefall som må oppleves

  Av Even i Reise
  Det er både noe fascinerende og majestetisk med fossefall. Enorme vannmengder i bevegelse, som en evig rytmisk dans blandet med fantastiske omgivelser, legger til rette for noen utrolige inntrykk. Så er du glad i store naturopplevelser? Da har du garantert lyst til å oppleve disse fem spektakulære fossefallene.

  1. Iguazu Falls Iguazu Falls er en serie fossefall som strekker seg nesten tre kilometer i bredden. Fossefallene ligger på grensen mellom Brasil og Argentina, og er en av destinasjonene i Sør-Amerika som bør befinne seg på alle backpackeres bucket liste. Iguazu Falls blir av mange regnet som det vakreste av alle fossefall og ble i 2011 kåret til et av verdens 7 naturlige underverk. Har du tid bør du oppleve begge sider av fallene. Den brasilianske kan by utrolig panorama utsikt, mens den argentinske tar deg med ut i midten av fallene på g... Les mer
 • apr11

  Vinn en reise jorden rundt

  Av Nina
  Du har nå sjansen til å finne gavekort på Jorden Rundt-reiser fra KILROY i tilfeldig utvalgte Smash-poser i dagligvarebutikker i Norge. Du kan også mase deg til en reise ved å delta i en spennende konkurranse på smash.no!

  Denne konkurransen er administrert av Nidar, og du finner all nødvendig informasjon på hjemmsidene til Smash.

  Lykke til!

Kontakt