• mai24

  Dykking på Zanzibar

  På den fantastiske sørøst-kysten av Zanzibar, langt vekk fra de overfylte strendene i nord, finner du Paje som er berømt for sine uberørte strender, avslappende landsbyliv og dykking i verdensklasse. Dykkingen rundt Paje tilbyr noen av de beste korallrevene i Øst-Afrika. En beskyttet naturlig lagune, bare ti minutter unna med båt, er et godt valg for dykkere på alle nivåer.

  Paje byr også på en rekke andre gode og trygge dykk for nybegynnere, selv i den røffe regntiden. Utover dette ligger det også en rekke steder på det ytre revet, ca. 25 minutter båttur fra vår base. Her finner du alt fra vegger og slake bakker til grotter med spennende marint liv. De fleste sitene er tilgjengelige for nybegynnere, men noen er også beregnet på advanced divers.

  Tar du PADI Open Water-kurset ditt på Zanzibar kommer du ikke til å angre! Gjør deg klar til å ta steget fra svømmebassenget til en unik verden under vann.

   

 • mai16

  Frivillig arbeid i Cape Town

  Av Nina i Reise
  Kunne du tenke deg å jobbe som frivillig med barn og voksne som lever i ekstrem fattigdom?
  I Cape Town har vi flere prosjekter hvor du kan bidra og gjøre en forskjell.

  Du har blant annet muligheten til å jobbe på førskoler hvor du kan delta i og arrangere aktivteter til barna, på en surfeskole for barn fra utsatte områder eller med å hjelpe de små lokal... Les mer
Kontakt