• jul31

  Opplevelsesreiser til Antarktis

  Reis på opplevelsesreise til verdens sydligste verdensdel, Antarktis. Antarktis vil garantert imponere enhver reisende som søker et unikt eventyr til verdens mest avsidesliggende villmark. Uberørt natur og storslåtte opplevelser venter deg i tillegg til et yrende dyreliv.

  Verdensdelen Antarktis omfatter kontinentet Antarktika som består av hele 98 % is, med en gjennomsnittstykkelse på 1,6 kilometer! I tillegg inkluderer Antarktis blant annet Sør-Georgia, Falklandsøyene, Bouvet-øya og Kerguelen.

  En del av belønningen ved å reise til Antarktis er utfordringen ved å passere Drakestredet, og skipet, M/S Expedition, vil få deg trygt frem. Underveis ser du sel late seg på isflak og enorme pingvinkolonier omgitt av høye isbreer. Ofte får skipet følge av hvaler, albatrosser og andre sjøfugler. Ekspedisjonenes dyktige guider og foredragshold... Les mer
 • jul10

  Ta deg et friår og reis!

  Klar for en pause fra skole og utdanning eller jobb? Kanskje er det på tide med et mye etterlengtet friår? Et friår vil gi deg en rekke nye inntrykk. Du får blant annet tid til å finne ut hva du vil gjøre videre, utvidet nettverket ditt og knyttet nye vennskap. Men hva skal du finne på?

  Hvis du går med tanker om å ta et friår, men er usikker på hva du ønsker å bruk... Les mer
Kontakt