• des04

  15 problemer alle backpackere vil forstå

  Har du reist jorden rundt eller på andre lengre reiser som backpacker kommer du garantert til å kjenne igjen noen av disse hverdagslige problemene du møter underveis.

  1. Savnet av å sove i en skikkelig seng

  Det overgår det meste. Den ubeskrivelige følelsen i det du legger hode på puta og kan nyte en god natts søvn i en skikkelig seng. Glemt er alle nettene i hengekøye, på bussterminaler, på tog og fly, i alle køyesengene, i soveposen og i telt.

  2. Bli bestevenn med noen, for kun å reise videre to dager senere

  Tenk på alle de fantastiske minnene dere har fra de to dagene dere tilbrakte sammen i Costa Rica! Heldigvis har du han/henne på Facebook, selv om du sannsynligvis aldri kommer til å snakke med 'bestevennen' igjen.

  3. Å ha den nøyaktig samme samtalen med alle du treffer
  Les mer
 • des02

  Øyhopping i Hellas - 10 dager på seilbåt!

  Varighet: 10 dager
  Starter i: Santorini
  Slutter i: Santorini

  Den ideelle måten å utforske Hellas og de greske øyene på er å legge ut på seiltur! Denne eventyrlige seilturen er dedikert til snorkling, festing, tanning, svømming, sightseeing og avslapning. Utforsk antikke ruiner og vakre havnebyer på dagtid, og nyt kalde drink... Les mer
 • des01

  12 stereotyper du treffer når du backpacker

  Vi har alle truffet dem. Enten det er på hostellet, på opplevelsesreise, på surfekurs, på flyet, på stranda eller midt i regnskogen... de er overalt! Folk er forskjellige, men når du reiser jorden rundt er det noen stereotype backpackere du alltid dumper borti. Her er noen av de vi har møtt på!

  1. Gitar-duden

  Gitar... Les mer
Kontakt