• mai30

  30 dagers reise i Kambodsja, Vietnam, Laos & Thailand

  Vil du oppleve det beste Sørøst-Asia har å by på? Da er kanskje Indochina Discovery, en reise KILROY tilbyr i samarbeid med G Adventures, midt i blinken for deg. Det er en uforglemmelig 30 dagers reise gjennom Kambodsja, Laos, Vietnam og Thailand.

  Hva er Indochina Discovery? Indochina Discovery er en av våre mest populære turer og de viktigste grunnene til det er:

  Reisen er ideell for førstegangsreisende som ikke har lyst til å stå for hele planleggingen selv, men som heller ønsker å fokusere på opplevelsene underveis. Reisen passer for folk som reiser alene, men som gjerne vil dele opplevelsene med andre og få nye venner i løpet av turen. Turen er tettpakket med kule opplevelser og inkluderer de største severdighetene i Sørøst-Asia. Ikke minst får du det beste Sørøst-Asia har å by på, p... Les mer
 • mai29

  Nye frivillighetsprosjekter i Sør-Amerika: Ecuador

  Av Silje i Reise
  Vil du gjøre noe verdifullt når du er ute og reiser, samt oppleve flere sider av landet du besøker? Gjennom frivillig arbeid får du muligheten til å jobbe for å forbedre forholdene i et lokalsamfunn, noe som er en svært givende opplevelse.
  Nå tilbys det nye frivillighetsprosjekter i Ecuador, et land med vakker natur so... Les mer
 • mai27

  Inkastien til Machu Picchu - Ditt livs fottur

  En fottur på Inkastien til Machu Picchu står høyt på listen over drømmereiser for mange. Vi tilbyr flere forskjellige turer til Machu Picchu, og lover deg en helt uforglemmelig opplevelse!

  Fottur til Machu Picchu En fottur til inkaenes glemte by Machu Picchu i Peru er en av verdens mest kjente turer og Machu Picchu ble i 200... Les mer
 • mai21

  Hvem vant KILROYs drømmereise?

  Av Even
  Vår siste konkurranse på Facebook er nå ferdig. Der kunne man vinne en drømmereise for to personer satt sammen av tre destinasjoner man valgte ut helt selv! Premiens totale verdi var på kr. 35.000,-.

  Vi mottok over 6226 reiseruter og de fem desidert mest populære destinasjonene var:

  USA Australia Brasil Sør-Afrika Japan Den heldige vinn... Les mer
 • mai04

  Frivillig arbeid med dyr i Sør-Afrika: 5 prosjekter i ett

  Av Silje i Reise
  Sted: Hartbeespoort, Sør-Afrika
  Varighet: 2 - 8 uker


  Wildlife Conservation Rescue er et frivillighetsprosjekt med dyr i Hartbeespoort, Sør-Afrika. Dersom du drømmer om å jobbe som frivillig i Afrika og vil lære mer om de fantastiske dyrene her, er dette en unik sjanse!

  De ulike delene ... Les mer
Kontakt