• sep22

  Kule instagrammere du bør følge

  Følg disse kule og inspirerende Instagram kontoene som fokuserer på reise og som klarer å fange skjønnheten av å reise i hvert eneste bilde. Bli inspirert og explore life!

  KILROY Norges egen Instagram-konto  Murad Osmann produserer musikkvideoer og reklamefilmer. Følg han mens han bokstavelig talt følger dama si jorden rundt.  Ryan Gargiulo's eventyr. Bli med på hans reise og la deg inspirere.    

  Kiersten "The Blonde Abroad". Reise, mote, mat, festivaler og foto - alt på en gang.  Brendan van Son er reisejournalist og fotograf og eier i tillegg Vagabundo Magazine.   Liz Carlson er en av New Zealands topp instagrammere og friluftsentusiast. Får du ikke lyst til å dra til NZ etter å ha sett Instagram-kontoen hennes, får du det aldri.  • sep21

  En smak av KILROY

  Vi har endelig fått vår egen drink, og den symboliserer alt vi står for! Drinken heter "The Kilroy" og er en fresh drink du kan nyte mens du planlegger din neste store reise eller mens du mimrer tilbake til tidligere eventyr.

  Drinken får du servert på "Oak Room", en chill bar i hjertet av København, så om du tilfeldigvis er i København bør du ta turen innom å be om å få servert ... Les mer
 • sep20

  5 steder der du kan lete etter dinosaurer

  Tente Jurassic Park en interesse for dinosaurer og fossiler første gang du så den? Da bør du lese videre for i denne listen presenterer vi fem berømte fossilfunnsteder som du burde sjekke ut!

  Noen av disse funnstedene ligger lett tilgjengelig når du er ute og reiser, mens andre ligger mer off the beaten track og krever en innsats f... Les mer
 • sep18

  Våre favoritt-reisebøker

  Med en god bok reisebok kan du oppdage en helt ny verden og samtidig som du kan hente inspirasjon til din neste reise. Her er vår liste over de beste reisebøkene, skrevet av inspirerende personer rammet av 'wanderlust'. Begynn å lese, bli oppslukt og følg disse inspirerende menneskenes fotspor. 

  "Wanderlust: A Love Affair with Five Continents" av Elisabeth Eaves ... Les mer
 • sep17

  10 filmer som gir deg reisefeber

  Du vet den følelsen noen filmer gir deg som gjør at du får lyst til å bare hoppe ut av sofaen, blåse i jobb eller skole og kaste deg på første og beste fly? Vi har satt opp en liste med filmer som gir deg nettopp den følelsen! Så pass på, før du vet ordet av det står du på flyplassen klar til å dra!

  Into the Wild Christopher McCandless gir bort alt... Les mer
 • sep11

  Topp 5 destinasjoner for reise i julen

  Av Even
  Reise i julen høres kanskje fremmed ut for noen, men det er rett og slett en kjempegod idé! Været er ofte kaldt og guffent på denne tiden her hjemme, og i år er en juleferie også gunstig med tanke på antall fridager man får. Slipp unna stresset førjulstiden ofte bringer med seg, si til familien at du ikke blir å finne ved julemiddagen i år, men h... Les mer
 • sep05

  Hvem vant flybilletter til Peru?

  Av Even
  Takk til alle som tok turen innom en av butikkene våre i Oslo, Bergen og Trondheim på inspirasjonsdagen vi arrangerte 3. september. Det var over 450 reiselystne som hadde funnet veien til oss og som deltok i quizzen der man kunne vinne flybilletter tur/retur Lima, Peru for to personer med KLM.

  Vinneren er trukket og vi gratulerer:

  Magnhild B... Les mer
 • sep03

  Hvem vant flybilletter til San Francisco i Instagram-konkurransen?

  Instagram-konkurransen er avsluttet, og vi takker for alle de fantastiske sommerminnene dere har delt med oss. Det ble tagget rundt 1650 bilder og det har vært utrolig morsomt å gå gjennom alle bidragene. Vinnerne er nå kåret og vi gratulerer så mye! 

  Vi håper dere fortsatt vil dele deres reiseøyeblikk med o... Les mer
Kontakt