• des08

  Topp 5 øyer å oppleve på Galápagos

  Galápagosøyene tilhører Ecuador og er et unikt dyreparadis. Disse avsidesliggende vulkanøyene er et av verdens beste steder for å utforske spennende dyrearter som sjøløver, iguaner, pingviner, flamingoer og skilpadder - bare for å nevne noen. Du vil uten tvil målbindes igjen og igjen av denne enestående øygruppen som ligger nesten 1000 km vest for kysten av Ecuador.

  Galápagos gir deg opplevelser så magiske og minneverdige at du vil leve på det i lang tid etter reisen. Er ikke det verdens beste grunn til å kaste mobilen langt vekk og komme seg ut dit?

  Hvilke øyer bør man oppleve? Galápagosøyene består hovedsaklig av 18 forskjellige øyer, alle unike på sin måte. Her er fem av øyene vi anbefaler å få med seg:

  Española - Ligger lengst sørøst av alle øyene og er også den eldste øya. Med andre ord; det unike dyrelive... Les mer
 • des01

  10 grunner til at reising ødelegger livet ditt

  Av Even
  Å reise er noe av det mest fantastiske som finnes. Følelsen av å glede seg til en ny tur, den spennende planleggingen i forkant, lengselen etter nye opplevelser og den deilige, kriblende følelsen som kommer snikende når det er klart for avreise er nesten ubeskrivelig. Så hvordan kan reising ødelegge livet ditt? Jo, det skal vi fo... Les mer
Kontakt