5 nye fete road trips i USA og Canada for 2017

5 nye fete road trips i USA og Canada for 2017

Vi har satt sammen 5 nye fete road trips i USA og Canada for 2017. Våre egne reisespesialister har reist disse rutene, som er supre alternativer dersom du allerede har prøvd noen av de mer tradisjonelle road trippene i USA

Ikke vent - bestill i dag!

Hvis du planlegger å reise på en road trip i løpet av 2017, er det  du skal bestille dine flybilletter og sikre deg leiebilen du ønsker. Det vil også være en fordel å bestille en ankomstpakke (hotell eller hostell) for en enklere ankomst. Det er fortsatt et godt utvalg av flybilletter, leiebiler og rom, men ikke vent for lenge - etter nyttår vil prisene stige i takt med at utvalget synker. 

Nye road trips i USA og Canada for 2017

USA: Sørstatene

USA: Sørstatene
2-3 uker
Legendarisk musikk, smakfull 'soul food', begivenhetsrik historie, cowboyer og Elvis! Sørstatene er noe helt eget, som du vil erfare på denne turen gjennom Georgia, Alabama, Louisiana og Tennessee.
Les mer

Canada: Villmarken i vest

Canada: Villmarken i vest
2-3 uker
Dette er den ultimate road trip for deg som elsker å være aktiv ute i naturen! Turen tar deg gjennom Canadas vakre villmark i delstatene British Columbia og Alberta.
Les mer

USA: Cowboy Country

USA: Cowboy Country
2-3 uker
Er du klar for en road trip gjennom den ville vesten? Utforsk noen av de mindre kjente amerikanske statene og opplev ekte cowboy-liv i Colorado, Nebraska, South Dakota og Wyoming.
Les mer

Canada: Østkystens perler

Canada: Østkystens perler
2-3 uker
Den perfekte road trip for deg som elsker det maritime livet, koselige kystbyer og deilige matopplevelser. Utforsk vakre kystlinjer, fyrtårn, og bli kjent med lokalbefolkningen i Nova Scotia, New Brunswick og Prince Edward Island.
Les mer

USA: Hawaii (Oahu)

USA: Hawaii (Oahu)
1 uke
Aloha! En fantastisk road trip på den tropiske øyen Oahu på Hawaii venter deg! Nyt perfekte surfe forhold, vakre utkikkspunkter, hyggelige landsbyer, fantastisk natur, hawaiisk delikatesser og historiske monumenter.
Les mer

 Road trip i USA og Canada

11 tips for den ultimate road trip i Nord-Amerika

Hvis du skal legge ut på din første road trip i USA eller Canada har vi samlet 11 essensielle tips til deg. Lær alt om planlegging, valg av riktig bil, og hvilken musikk du skal ha på spillelisten. Sjekk ut våre 11 tips for den ultimate road trip i USA!  

Leiebil hvis du er under 25?

Leiebil hvis du er under 25?
KILROY tilbyr spesielle avtaler gjennom Alamo for reisende som er under 25 år. Når du leier din bil i USA og Canada med oss slipper du å betale den ekstra 'ung sjåfør' avgiften, i tillegg til at alle forsikringer er inkludert i prisen.
Kontakt oss Bestill din leiebil

  

Ikke vent, bestill din road trip i USA eller Canada i dag!

Husk, førstemann til mølla får først male! Bestill nå som utvalget og prisene er fordelaktige. Ingen grunn til å betale ekstra hvis du allerede vet at du skal reise!

Ta kontakt og få hjelp til å planlegge og bestille din road trip
Kontakt oss

 

Kontakt