• jun06

  En guide til Boms & President

  Av Aurora
  Boms & President er en favoritt på reise. Kortspillet er lett å lære og internasjonalt kjent, men å bli enige om reglene går ikke alltid like smertefritt. Vi har samlet de mest kjente (og en del ukjente) reglene i håp om å få et overblikk over kortspillet som alle ser ut til å ha sin egen versjon av. 

  Hvis det er noe som heter at kjært kortspill har mange navn er dette intet unntak. På norsk er vi mest kjent med Boms & President eller bare President, men hvis du foreslår dette i andre land er det ikke sikkert folk henger med. Vi starter derfor med en oversikt over noen av spillets mange navn du kan komme over på reise: 

  England/USA: President & Asshole, Scum, Asshole, Rich Man Poor Man, Bum, Landlord, Emperors and Scum, Root Beer, Butthead, Capitalism, Hoop, Kings, Warlords, Hierarchy Australia: Warlords and Scumbag Frankr... Les mer
 • jun02

  Ikke glem disse 10 tipsene når du backpacker

  Av Aurora
  Gleder du deg ekstremt mye til å reise, men gruer deg enda mer til den er over? Følg disse 10 tipsene og få det meste og beste ut av reisen.

  1. Snakk med lokalbefolkningen Ikke vær redd for å ta kontakt, og å prate med de rundt deg. Kanskje du får noen gode historier og lærer noe som ikke står i reisebøkene. Vær nysgjerrig ... Les mer
Kontakt