• okt06

  Frivillig arbeid i Thailand: 5 populære prosjekter

  Gjør en forskjell ved å arbeide som frivillig på et prosjekt i Thailand. Dette er din mulighet til å oppleve Thailands kultur og frivillig arbeid på en meningsfull måte.   

  Som frivillig i Thailand kan du jobbe med samfunnsarbeid, natur og dyr. Prosjektene vi tilbyr er nøye valgt ut, fordi akkurat disse jobber for en reell forskjell i de lokalsamfunnet. Her vil du oppleve et solid fundament av ildsjeler, både arbeidere og frivillige, som har dedikerte timer og timer til prosjektene. Ettersom prosjektene har blitt mer etablert, har organisasjonene bak økt antall prosjekter for å bidra enda mer til lokalsamfunnet. Dette er en unik mulighet for deg til å kunne se en annen side av Thailand, komme tett på lokalbefolkningen og utfordre deg selv ved å arbeide for noe som vil gjøre en forskjell for mange andre. ... Les mer
 • okt03

  5 fantastiske aktiviteter i Thailand du ikke vil gå glipp av

  Thailand er et utrolig populært reisemål og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor både backpackere og charterturister flokker hit. Thailand har alt - gjestfri lokalbefolkning, vakker natur, spennende dyreliv, nydelig mat og bortgjemte paradisøyer. På toppen av det hele er det et kjempebillig ferieland... Les mer
 • sep28

  Nyhet: Fitness Boot Camp, Bali

  Av Aurora
  Kom i god form og møt andre reisende i et morsomt og inspirerende miljø. Ultimate Fitness Boot Camp handler om å vie tid til å ta de riktige valgene mot en sunn og aktiv livsstil, og det starter her: på paradisøya Bali. Vi sier det igjen: eat, sleep, train & repeat! Er du klar for en skikkelig utfordring? 

  Fitness Bootcamp Bali ligger i Jimbaran, sør ... Les mer
 • sep22

  Burdagsfest - Hvem vant flybilletter til New York?

  Av Even
  For en fantastisk dag det var i går! Det kom over 600 reiseglade folk innom oss og feiret 25-årsdagen vår i butikkene våre i Bergen, Trondheim og Oslo. Det setter vi selvsagt stor pris på, og vi også fått mange kule polaroidbilder på verdenskartet vårt.

  Dagens høydepunkt var trekningen av flybilletter for to personer... Les mer
 • sep12

  Hvem vant flybilletter til Cape Town?

  Takk til alle som tok turen innom en av butikkene våre i Oslo, Bergen og Trondheim på inspirasjonsdagene vi arrangerte forrige uke. Det var over 200 reiselystne som hadde funnet veien til oss og som deltok i quizen der man kunne vinne flybilletter tur/retur Cape Town, Sør-Afrika for 2 personer med AIR FRANCE/KLM.

  Vinneren er trukket og vi g... Les mer
 • sep09

  20 morsomme og bisarre trafikkregler i USA

  Frister det med verdens kuleste road trip i USA? Det skjønner vi godt! Visste du forresten at de amerikanske statene har forskjellige lover og regler? Noen av trafikkreglene kan vel i grunn beskrives som morsomme, bisarre og relativt merkelige. Bare ta en titt på disse!

  1. I Utah har man vikeplikt for alle fugler.

  2. I... Les mer
 • sep08

  Topp 5 destinasjoner for reise i julen 2016

  Reise i julen høres kanskje fremmed ut for noen, men det er rett og slett en kjempegod idé! Været er ofte kaldt og guffent på denne tiden her hjemme, og ofte får man også en hel del ekstra fridager. Slipp unna stresset førjulstiden ofte bringer med seg, si til familien at du ikke blir å finne ved julemiddagen i år, men heller ønsker å s... Les mer
 • sep07

  Hvem vant reisegavekort på vår lille "tour of Nord-Norge"?

  To av våre reisespesialister i Trondheim, Malene og Jørn Bjørn, var nylig på en liten rundreise i Nord-Norge og holdt reiseaften i Mo i Rana, Bodø og Tromsø. Utrolig kult at så mange tok turen til henholdsvis Babettes, Kafé Kafka og Flyt disse tre kveldene.

  Det var også en liten quiz som ble avholdt ... Les mer
 • sep01

  Nyhet: Dykking i Kambodsja

  Av Aurora
  Ta deg fri fra det harde livet som backpacker og opplev den avslappende og frodige atmosfæren på øya Koh Sdach. Utrolige undervannsrev venter på å bli oppdaget, rett utenfor døra!

  Koh Sdach Koh Sdach i Kambodsja er vår ferskeste dykkedestinasjon, beliggende noen timer øst for grensen til Thailand og en kort båttur fra fastlandet. Området består av en klynge med... Les mer
 • aug31

  Nyhet: Yoga og snorkling på Maldivene

  Av Aurora
  Vi elsker Rasdhoo for så mange grunner, og yoga er definitivt en av dem! Finn din indre zen og opplev en utrolig verden under vann i fantastiske omgivelser på Maldivene. 

  Rasdhoo Island  Flykt fra hverdagen med 6 dagers yoga- og snorkleferie på Rasdhoo Island. Den lille øya i Maldivene ligger som en hvit perle i Det indiske hav, og er et ... Les mer
Kontakt