• okt09

  Jobb som aktivitetsleder på sommerleir i USA

  Av Thea i Annet
  Kunne du tenke deg å gjøre noe litt utenom det vanlige neste sommer? Hva med å jobbe som aktivitetsleder på en ekte amerikansk 'summer camp'? Ikke bare får du arbeide med barn og delta på morsomme aktiviteter hver eneste dag, men du vil også ha muligheten til å reise rundt i USA når arbeidsperioden er over! 

  Fortsatt ikke overbevist? Les erfaringene fra to jenter som har gjort det! Heidi og Kristine arbeidet som aktivitetsledere på henholdsvis sommeren 2017, og de elsket det så mye at de vurderer å søke igjen for sommersesongen 2018. 

  NB! Vi har nå et early bird-tilbud til de som søker før 31. oktober. Les mer om tilbudet og jobben som aktivitetsleder på sommerleir i USA her.  

  Kristine - Arbeidet som ridelærer på camp

  Jeg hadde det helt fantastisk! Jeg tror jeg skal tilbake neste sommer. Jeg var på en c... Les mer
 • okt06

  14 grunner til hvorfor du IKKE bør reise til Thailand

  Thailand er en av de mest populære destinasjonene for backpackere fra hele verden. Det er virkelig et fantastisk land. Så hvorfor i all verden sier vi at du IKKE skal reise dit? Les videre og  finn ut om det er noe mening i alt dette våset da vel! 

  1. Alt for mange strender

  Thailand har noen av ver... Les mer
 • okt04

  Opplev utrolige Thailand i løpet av 15 fantastiske dager

  Drømmer du om å oppleve og utforske Thailand, men klarer ikke å bestemme deg for om du skal gå for frodig jungel i nord eller tropiske strender i sør? Hvorfor ikke bare gå for hele pakken? Dra på en 15 dagers uforglemmelig reise gjennom smilets land! Høres det bra ut? Fortsett og les da vel... 

  Denne turen lar... Les mer
 • okt03

  Topp 10 destinasjoner for reise i 2018

  Frister det med spektakulære naturopplevelser, unike destinasjoner, storbyer, spennende kulturer samt muligheten for en rekke fantastiske aktiviteter? Her kommer listen over det vi mener er de 10 hotteste destinasjonene for reise i 2018!

  1. Jordan


  Høydepunktene i Jordan er så mange at vi vet nesten ikke hvor vi skal begyn... Les mer
 • okt03

  Billige og fleksible flybilletter til Thailand med Qatar Airways

  Drømmer du om å reise til Thailand, men er usikker på hva som er beste alternativ? Våre populære ungdoms-og studentbilletter med Qatar Airways gir deg mulighet til å reise til Thailand med både billige og fleksible flybilletter. 

  Vi anbefaler alltid at du bestiller flybilletter i godt tid for å sikre deg d... Les mer
 • okt02

  Surf 4 Change – Unikt frivillighetsprosjekt med barn i Sør-Afrika

  Dette er kanskje et av de aller feteste frivillighetsprosjektene vi har for deg som ønsker å arbeide med barn. Som frivillig deltaker på Surf 4 Change vil du, sammen med andre frivillige, delta på surfekurs og reise rundt Sør-Afrika sammen med vanskeligstilte barn fra Cape Towns townships.
  <... Les mer
 • okt02

  En fottur i Nord-Thailand du ikke vil gå glipp av

  Av Thea
  Thailand er i aller høyeste grad et vakkert land! Hvis du elsker natur og drømmer om å dra på fantastiske fotturer hvor du vil være omringet av de flotteste omgivelser du kan forestille deg, så er dette fotturen du ikke vil gå glipp av!

  Thailand, og spesielt området rundt Chiang Mai, er berømt for sine flotte trek... Les mer
 • sep21

  4 høydepunkter i Vietnam som alle bør oppleve

  Vietnam er en evig populær backpackerdestinasjon, og vi har ingen problemer med å forstå hvorfor. Fantastisk natur, en søt og gjestfri lokalbefolkning, og smakfull mat! Dessuten er det fortsatt mange steder i landet som er relativt uberørt av turisme. Vi har selv vært der, og deler derfor våre tips til 4 fantastiske opplevelser som ... Les mer
 • sep14

  Topp 5 destinasjoner for reise i julen 2017

  Reise i julen høres kanskje fremmed ut for noen, men det er rett og slett en kjempegod idé! Været er ofte kaldt og guffent på denne tiden her hjemme, og ofte får man også en hel del ekstra fridager. Slipp unna stresset førjulstiden ofte bringer med seg, si til familien at du ikke blir å finne ved julemiddagen i år, men heller ønsker å s... Les mer
 • sep13

  Øyhopping på Maldivene - 7 magiske dager ombord en Dhoni

  Det er få steder som kan måle seg med Maldivene når det kommer til hvite strender, azurblått hav og laidback atmosfære. Deretter er det enda færre ting som kan måle seg med å cruise rundt i disse omgivelsene ombord på en tradisjonell Dhoni båt. Det er vanskelig å beskrive hvor fantastisk dette faktisk er - det må nesten bare oppleves! 

  ... Les mer
Kontakt