• des27

  Hvem vant tur til Bali i årets julekalender på Snapchat?

  Vi håper dere har hatt det morsomt med årets julekalender på Instagram! Det har vært fantastisk å se alle svarene som tikket inn hver dag! Julekalenderen er nå ferdig og den heldige vinneren er trukket!

  Vi kan gratulere @malinbjorneraas med hovedpremien og flybilletter for to personer til Bali! Liste over alle andre vinnere ser dere nedenfor.

  Fortsett å følge oss på Instagram for flere konkurranser og mer reiseinspirasjon!

  Vinnere: 1/12 - Luke 1: @karinaovedal
  2/12 - Luke 2: @madlien
  3/12 - Luke 3: @birtheamalie
  4/12 - Luke 4: @ingvildsyn
  5/12 - Luke 5: @misssparklinn
  6/12 - Luke 6: @christian.skilbred
  7/12 - Luke 7: @benediktehm
  8/12 - Luke 8: @kretalas
  9/12 - Luke 9: @andreabirkheim
  10/12 - Luke 10: @permartinbg
  11/12 - Luke 11: @reginestenLes mer
 • des22

  5 fitnesscamper for å kickstarte det nye året!

  Av Thea
  Har det blitt (altfor) mye godt på tallerkenen og i glasset i løpet av romjulen? Føler du deg litt doven etter en deilig, men lat juleferie? Da kan en fitnesscamp for å kickstarte det nye året være løsningen for deg! 

  Ved å delta på en av våre fitnesscamper i utlandet får du kickstartet de gode treningsvanene i det nye ... Les mer
 • des22

  5 grunner til hvorfor vi elsker Kambodsja

  Av Thea i Reise
  Når du reiser rundt i Sørøst-Asia har du mange muligheter. Virkelig mange. Kulturen er mangfoldig og ingen steder er like. Men uansett hva du velger å gjøre så må du love oss at du ikke dropper Kambodsja under rundreisen din i Asia.

  Du kjenner sikkert til dilemmaet - du har satt av et spesifikt tidsrom til å reise rundt, og nå ska... Les mer
 • des21

  12 fantastiske stillehavsøyer du kan drømme deg bort til

  Av Thea i Reise
  Blir du også litt deprimert av tanken på at vi nå etter jul har en lang og mørk vinter i vente? Skulle du ikke heller likt å være på en kritthvit sandstrand som er omringet av krystallklart hav og grønne palmer? Hvis svaret er ja, så anbefaler vi deg å sjekke ut disse 12 sinnsykt vakre stillehavsøyene! Her s... Les mer
 • des15

  Billlige flybilletter til San Francisco og Los Angeles

  Hvis du drømmer om å oppleve det beste av hva California kan by på så har vi et ypperlig tilbud til deg! Med åpen billett fra SAS kan du fly til San Francisco og hjem fra Los Angeles. Hvordan du reiser og hva du gjør i mellom disse to byene er helt opp til deg! 

  Fra kun 3.990 NOK med SAS får du muligheten... Les mer
 • des15

  10+ bilder som viser hvorfor du skal reise til India

  India er på mange måter Norges rake motsetning - det er varmt, folksomt, støvete, og bråkete. Med det er også et fargerikt og kulturelt mekka hvor du vil kunne oppleve så utrolig mye spennende og se fantastiske byggverk som vil ta pusten fra deg. India er alt det du har sett for deg at det er - på godt og vondt, og ... Les mer
 • des05

  9 nye opplevelsesreiser i 2018

  Er du på utkikk etter en reise litt utenom det vanlige? I 2018 kan vi friste med flere splitter nye opplevelsesreiser til fantastiske destinasjoner som Bali, Sri Lanka, Thailand, Ecuador, Hawaii, Oman m.m. Noen klassiske, noen ekstreme, noen litt utenom det vanlige, men alle utrolig spennende.

  Alle de nye opplevelsesreisene er tilgjengelig med avganger... Les mer
 • des04

  Kan du gjette hvor i California disse bildene er tatt?

  Av Thea i Reise
  California er en av klassisk destinasjon som burde være på bucketlisten din om du ennå ikke har vært der. Med en herlig beliggenhet på USAs vestkyst, kan denne amerikanske staten by på utrolig mange forskjellige opplevelser. Du kan stå på ski i fjellene, vandre i ørkener, surfe massive bølger, og oppleve isbreer, n... Les mer
 • des01

  Mammoth Lakes: En bortgjemt perle i Sierra Nevada-fjellene

  Av Thea i Reise
  Mammoth Lakes er sikkert ikke den første tanken som slår deg når du tenker på California, men etter å ha lest denne artikkelen vil det endre seg! Beliggende i Sierra Navada-fjellene i California og tett på andre store nasjonalparker som Yosemite, King Canyon og Sequoia National Park, er Mammoth Lakes defini... Les mer
 • nov29

  Vulkanutbrudd på Bali

  Av Even
  Vulkanen Mount Agung på Bali spyr ut røyk og aske og situasjonen endrer seg stadig. Ngurah Rai International Airport i Denpasar på Bali åpnet i dag igjen, onsdag 29. november, etter å ha vært stengt i tre dager. Vindretningen har snudd og asken blåser for øyeblikket vekk fra øya.


  Det er uvisst hvordan utbruddet vil utvikle seg, men det kan fortsette i lang tid. Vi ... Les mer
Kontakt