14 grunner til hvorfor du IKKE bør reise til Thailand

14 grunner til hvorfor du IKKE bør reise til Thailand

Thailand er en av de mest populære destinasjonene for backpackere fra hele verden. Det er virkelig et fantastisk land. Så hvorfor i all verden sier vi at du IKKE skal reise dit? Les videre og  finn ut om det er noe mening i alt dette våset da vel! 

1. Alt for mange strender

Fantastiske strender i Thailand

Thailand har noen av verdens beste strender. Med så mange flotte og vakre strender å velge mellom er det jo umulig å vite hvor man skal starte! Hold deg hjemme isteden, og voilà, problemet løst! 

2. Altfor mange øyer også

Koh Tao er en av Thailands flotteste øyer

Thailand har hundrevis av øyer både i Siambukten og i Andamanhavet. Eksotiske paradisøyer som Koh Tao, Koh Phangan, Koh Phi Phi, Koh Samet, Koh Lanta, bare for å nevne noen. Det er rett og slett alt for mange å velge mellom!

3. Det er så billig at det må være en hake ved det

Alt er rimelig i Thailand. Slå ut håret på shopping!

Åpenbart må det være noe galt med prisingen i Thailand. Overnatting, mat, drikke aktiviteter og mer eller mindre absolutt alt annet er latterlig billig. Det må jo være for godt til å være sant!

4. Perfekt klima?

Thailand har et deilig tropisk klima

Ikke en fan av varmt vær og sol året rundt? Da blir du ikke glad for å høre at temperaturen sjelden blir lavere enn 20 grader i Thailand, og det blir ansett som kaldt hvis du spør de lokale!

5. Smilets land

Thailand kalles også for smilets land - og det er ikke uten grunn!

Thailand blir ikke kalt for "smilets land" uten grunn. Thailands lokalbefolkning er utrolig vennlige. Faktisk, de er så vennlige og hjelpsomme at det nesten kan bli litt for mye av det gode for oss litt mer gretne nordmenn.

6. Du risikerer å miste venner

Venner kommer og går, men minner består!

For en ting er sikkert… du kommer til å irritere vettet av venner og familiemedlemmer med alle de fantastiske bildene fra reisen som du poster på sosiale media.

7. Same, same, but different

Same, same, but different - hva betyr det??

Hva betyr egentlig det!?? Er det noen som i det hele tatt vet?? Forvirrelsen er komplett...

8. De snikende farene ombord i en longtailbåt

Har noe noen gang prøvd å komme deg elegant inn i eller ut av en av disse?

Har du noen gang forsøkt å klatre elegant inn og ut av en longtailbåt? Da vet du også at det er mye vanskeligere enn det ser ut som! Du er herved advart.

9. Ingenting å finne på

Thailand har utmerket dykkeforhold!

Thailand er kjedelig og det er ingenting å finne på... dersom du ser bort i fra dykking, snorkling, sightseeing, shopping, trekking, frivillig arbeid, seiling og fitness camps, så stemmer det vel ganske bra. Definitivt ikke noe å finne på i Thailand...

10. En bøtte blir aldri helt det samme igjen

Skal det være en drink? I størrelsetype bøtte!

Klar for enda en bøtte?

11. Rabies blir en overhengende fare

Uimotståelige søte hunder i Thailand vil gi deg lyst til å klappe alle sammen!

Hvorfor kaste bort penger på en rabiesvaksine tenkte du kanskje før avreise? Men når du ser alle de søte gatehundene vil du plutselig få en sterk trang til å klappe hver eneste en av de. Hver eneste en!

12. Fullmånefester

Fullmåne fest på Koh Phangan

Det høres kanskje ut som den sykeste og morsomste kvelden du noen gang vil ha - og det er det! Bare husk at du bokstavelig talt risikerer å ha elefanter trampende på hodet ditt morgenen etter. Sa noen fyllesjuk?

13. Smakfull, deilig og spicy thaimat

Smakfull og deilig Thai mat!

Billig og deilig thaimat. Hele dagen lang! Du kommer til å være avhengig av thaimat før du vet ordet av det. Og det er aldri bra å være avhengig av noe, ikke en gang thaimat.

14. Du kommer alltid til å ville reise tilbake

Du vil alltid lengte tilbake til Thailand

Thailand er det type sted som du alltid kommer til å ville reise tilbake til. De minnene som du skaper her kommer du til å huske for alltid og det vil sørge en lengsel som er vanskelig å tilfredsstille. Den eneste kuren er rett og slett å bare bestille en ny tur!

Er du klar for en tur til Thailand?
Kontakt oss

 

Tags: Thailand
Relaterte innlegg
Kontakt