En fottur i Nord-Thailand du ikke vil gå glipp av

  • 02 oktober 2017
  • Av Thea
En fottur i Nord-Thailand du ikke vil gå glipp av

Thailand er i aller høyeste grad et vakkert land! Hvis du elsker natur og drømmer om å dra på fantastiske fotturer hvor du vil være omringet av de flotteste omgivelser du kan forestille deg, så er dette fotturen du ikke vil gå glipp av!

Thailand, og spesielt området rundt Chiang Mai, er berømt for sine flotte trekkingmuligheter. En spennende kontrast til landets mange flotte strender! En av de aller beste og mest populære trekkingrutene er Ban Jabo Hilltribe Trek, og dette er hvorfor: 5 dager med fantastisk natur, besøk til lokale landsbyer, og deilig autentisk thai mat. Denne turen er fortsatt overraskende uberørt av turisme, og vil gi deg en annerledes og spennende smakebit av Thailand.

Dag 1 - Chiang Mai

Ankom Chiang Mai når det passer deg, og tilbring litt tid i dette sentrale knutepunktet i Thailand. Du kan eksempelvis sjekke ut forskjellige markeder, besøke flotte templer, eller gå for litt mer adrenalinpumpende aktiviteter som strikkhopp eller ziplining, hvis det interesserer deg mer. Bare ikke slit deg selv ut for mye den første dagen - det vil lønne seg å ha litt energi til overs til morgendagen som er fotturens første dag!

Dag 2 - Chiang Mai til Ban Pha Mon

Dere kjører fra Chiang Mai til rutens startsted. I løpet av de første timene av turen vil dere passere jordbruksområder og bambusskog før dere tar en lengere lunsjpause.Pha Mon landsby, Chiang Mai, Thailand
Autentiske og isolerte landsbyer er noe av det du vil se i løpet av denne turen.

Etter lunsj fortsetter turen gjennom rismarker og vakre grønne daler før den lokale Lahu stammen ønsker dere velkommen til deres landsby. La de lokale lære deg teknikkene bak veving og brodering, eller gå å få en masasje hos den lokale massøren - du fortjener det!

Dag 3 - Ban Pha Mon til Ban Muang Pam

Ta på turskoene og gjør deg klar for nok en dag med fantastisk landskap i den flotte thailandske naturen. Lær om naturmedisin og lokale frukter i løpet av turen. Rundt lunsjtid vil du ha muligheten til å svømme i naturens egne svømmebasseng, eller du kan hjelpe og lære av de lokale guidene mens de forbereder dagens lunsj. 
Lær deg hemmelige triks for å lage en perfekt autentisk Thairett
Lyst å lære deg noen hemmelige triks til å lage en perfekt Thairett?

Etter litt avslapping og med fulle mager, fortsetter turen til landsbyen Karen, hvor du kan velge å lære om naturmedisin fra en Shaman eller spille fotball med de barna i landsbyen. 

Dag 4 - Ban Muang Pam til Ban Jabo

Etter en oppfriskende frokost fortsetter turen langs Pam River gjennom frodig jungel. Første stopp et den 1666 meter dype hulen Tham Lod. Ombord på en bambusflåte vil du få seile inn i hulen. Dette er virkelig en unik opplevelse som du kan glede deg til. Etter ekskursjonen inn i hulen og en deilig lunsj er det tid for å besøke Bon Jabo - en Black Lahu landsby, hvor du kan delta i matlagingen og kanskje også tilegne deg noen nye kokkekunnskaper.

Dag 5 - Ban Jabo til Chiang Mai

Våkn opp i fantastisk vakre og uberørte omgivelser, og nyt en god frokost før du vender nesen tilbake mot Chiang Mai. Du vil returnere til Chiang Mai om ettermiddagen på dag 5, og hva du velger å gjøre videre er opp til deg. Vi anbefaler deg å sjekke ut noen av Thailands deilige øyer og strender, samt storbylivet i eksempelvis Bangkok. På den måten vil du, i kombinasjon med denne trekking turen, være sikret en liten smakebit av alt Thailand har å by på!Man kan ikke klage når man får våkne opp til denne utsikten Å våkne opp til denne utsikten om morgenen er slett ikke dårlig! 

Hva er inkludert i prisen:

  • Overnatting
  • 4 x frokost
  • 3 x lunsj
  • 3 x middag
  • Utflukt i Tham Lod Cave
  • Bambusrafting
  • All transport til/fra aktiviteter som er inkludert i prisen
  • Engelsktalende guide

 

Hvis du ønsker å inkludere denne turen som en del av din reise i Thailand kan du kontakte våre reisespesialister. De vil kunne skreddersy et opplegg for deg som inkluderer denne turen, samt andre spennende destinasjoner og aktiviteter i Thailand som passer perfekt for deg! 

Vil du ha hjelp til å planlegge din reise til Thailand?
Kontakt oss
Kontakt