Surf 4 Change – Unikt frivillighetsprosjekt med barn i Sør-Afrika

Surf 4 Change – Unikt frivillighetsprosjekt med barn i Sør-Afrika

Dette er kanskje et av de aller feteste frivillighetsprosjektene vi har for deg som ønsker å arbeide med barn. Som frivillig deltaker på Surf4Change vil du, sammen med andre frivillige, delta på surfekurs og reise rundt Sør-Afrika sammen med vanskeligstilte barn fra Cape Towns townships.

Surf4Change-prosjektet

Surf4Change prosjektet gjør det mulig for vanskeligstilte barn å forlate sin township og å dra på en road trip i sitt eget land. Din rolle som frivillig arbeider er å være en «buddy» for en av disse barna. Det vil si, som deltaker på dette prosjektet vil du sponse et heldig barn som får dra på en fantastisk reise. Du får selvfølgelig være med på reisen du også! Sammen med andre «buddies» og barn drar dere på en 10 dagers lang road trip langs Garden Route i Sør-Afrika hvor mange spennende opplevelser og fantastiske surfeforhold venter dere!

 

Hva er inkludert i prisen?

  • Transport fra flyplassen ved ankomst
  • 3 måtider daglig
  • Overnatting på 3-5 stjerners backpackerhostell
  • Transport under hele reisen
  • Surfeutstyr (surfebrett og våtdrakt)
  • Surfeundervisning
  • Frivillig arbeid med dyr
  • Sponsing av et barn som får delta på turen. 

Når skal reiser vi?

Hvis du vil bli en buddy til ett av disse barna, lære å surfe og reise langs Garden Route kan du kontakte en av våre reisespesialister.


OBS! Vær oppmerksom på at prisen nedenfor ikke inkluderer flybilletter.

 

Vil du sponse et barn og delta på Surf 4 Change?
Kontakt oss
Relaterte innlegg
Kontakt