5 steder du BØR oppleve når du reiser til Sør-Amerika

5 steder du BØR oppleve når du reiser til Sør-Amerika

Planlegger du en tur til Sør-Amerika? Her er 5 steder du virkelig ikke vil gå glipp av på din reise i Sør-Amerika. Du har kanskje ikke hørt om alle, men vi vedder på at disse opplevelsene vil gjøre reisen din enda mer utrolig enn hva du hadde turt å håpe på!

1. Utforsk 'The Lost City' i Colombia.

Den fortapte by i Columbia - KILROY

Se for deg dette: Du og en gruppe andre eventyrlystne backpackere vandrer gjennom frodig grønn jungel, passerer vakre landskap, bader i skjulte elver i dalene blant Sierra Nevada de Santa Marta-fjellene, og møter lokalbefolkningen fra de urgamle Kogi-stammene mens dere søker etter Den tapte by. Om du liker tanken på dette så er du heldig, for på denne utrolige turen er det nettopp dette dere kommer til å gjøre!

Starten går ved Buritaca-elven og turen til Den tapte by tar ca. 5 dager. Du vil ha godt med muligheter til å trekke pusten og ta en pause mens du nyter den fantastiske utsikter fra fjelltopper, ta forfriskende dukkerter i et av de mange naturlige bassengene, og nyte stillheten mens du pakker deg selv inn i din egen hengekøye og sover under den klare stjernehimmelen. På fotturens femte dag vil du ankomme Den tapte by, hvor du vil ha en hel dag til å utforske området og høre historien om byen fra den lokale guiden, før du vender tilbake til hverdagen utenfor jungelen. 

Vi anbefaler: Colombia Lost City Trekking
Turen starter i: Santa Marta

2. Spektakulære Iguassu Falls fra begge sider

Iguassu Falls, Brasil - KILROY

Iguassu Falls er en opplevelse i særklasse, og spesielt hvis du blir med på denne turen som lar deg få oppleve dette majestetiske fossefallet fra både brasiliansk og argentinsk side. Tilbring to dager med å utforske Iguassu National Park. Første dag er på den brasilianske siden hvor du først vil få en guidet omvisning og deretter kan  utforske området på egen hånd. Dagen etter vil du krysse grensen over til Argentina ved å gå langs de lange stiene gjennom jungelen. Her kan du også ta en jet boat tur eller helikopter tur over fossefallene.  

Vi anbefaler: Iguassu Falls Independent Adventure
Turen starter i: Iguassu Falls 

3. Utenfor allfarvei i Salar de Uyuni, Bolivia

Salar de Uyuni - Bolivia - KILROY

I tillegg til å gi deg mange fantastiske opplevelser i Bolivia, vil denne turen ta deg med til den berømte saltørkenen Salar de Uyuni og det omkringliggende ørkenlandskapet. I løpet av 11 dager vil du oppleve fasinerende landskap, flotte kolonibyer som oser av interessant historie, og spennende møter med Bolivias urbefolkning og kultur. 

Hvis du er ute etter en autentisk opplevelse utenfor den typiske turistiske allfarvei, så er Bolivia det perfekte stedet for deg. På denne turen vil det være mange gode muligheter til å reise og spise som de lokale og virkelig fordype deg selv i det autentiske Bolivia som få turister kjenner til.

Vi anbefaler: Boliva Discovery Tour - 11 dager
Turen starter i: La Paz

4. Camping på Galápagos

Snorkling på Galapagos - Ecuador - KILROY

Å reise til Galápagos er for mange reise- og dyreentusiaster den ultimate reiseopplevelsen. Beliggende mer enn 1000 km fra Ecuadors kyst er Galápagos hjem til et meget rikt plante- og dyreliv, med arter som ikke finnes noe annet sted i verden.

Den beste måten å oppleve Galápagos på er utvilsomt camping. Å campe i disse utrolig vakre og unike omgivelsene hvor du lever side ved side med nature, ser solnedgagen fra teltet ditt og våkner til lyden av vakker fulgesang vil være en uforglemmelig opplevelse. I løpet av dagene holder du deg aktiv ved å snorkle, dykke og vandre i det spennende terrenget som du finner her. Du vil også ha gode muligheter til å utforske det fasinerende dyrelivet i sammen med en ekspert guide. Det høres kanskje ut som det er for bra til å være sant, men vi kan sørge for at du får oppleve alt dette og mer til! 

Vi anbefaler: Galápagos Express Camping Adventure
Turen starter i: Puerto Ayora, Santa Cruz Island

5. Trekking i Torres del Paine nasjonalpark, Chile

Torres del Paine National Park - Chile - KILROY

Å utforske Patagonia er et annet MUST når du reiser til Sør-Amerika.  Denne 6 dagers lange turen er perfekt for deg som ønsker å oppleve noe av de beste Patagonia har å by på. I løpet av turen vil du vandre gjennom fantastisk lanskap som omringer Grey Glacier, French Valley og De tre tårnene i Torres del Paine nasjonalpark. 

Vi anbefaler: The W trek - 6 dagers trekking
Turen starter i: Puerto Natales

Lyst til å oppleve Sør-Amerika?
Kontakt oss

 

Kontakt