Den ultimate opplevelsen i Peru: Lares Trek og Machu Picchu

Den ultimate opplevelsen i Peru: Lares Trek og Machu Picchu

Er du på utkikk etter ditt neste store reiseeventyr? Noe som er litt utenom det vanlige og en opplevelse for livet? Finn fram sekken og bestill flybilletter til Peru!

Peru er hjem til mystiske og imponerende Machu Picchu, den urgamle Inkabyen som ligger høyt oppe i Andesfjellene. For de som ønsker en utfordring, sammen med magiske naturopplevelser, spennende kultur og mye moro, er den 3 dager lange Lares Trek den perfekte løsningen.

Lares Trek er en off-the-beaten-track trekkingrute, og du vil derfor treffe langt færre turister her sammenlingnet med den mer berømte Inca Trail. Det betyr at dere vil ha stiene mer eller mindre for dere selv. Lares Trek gir også mange flere muligheter til å møte og snakke med lokalbefolkningen som bor langs ruten. I tillegg kan Lares Trek by på mange skjulte skatter i form av fantastiske utkikkspunkter og spektakulær natur.

Bli med på Lares Trek til Machu Picchu i Peru med KILROY

Eventyret starter i den historiske byen Cusco. Du kan velge å komme noen dager tidligere til Cusco og dermed ha godt med tid til å utforske byens mange historiske landemerker.

På turens første dag forlater dere Cusco og blir kjørt til den lille byen Lares. Fra Lares starter den tre dager lange gåturen opp til Machu Picchu.

I løpet av de neste tre dagene vil du oppleve flotte panoramautsikter, campe blant de majestetiske Andesfjellene, passere turens høyeste punkt på 4550 m.o.h., se vakre fjelltopper som snødekte Chicón, samt tilbringe en avslappende dag i Aguas Calientes. Her kan du enten besøke de nærliggende varme kildene eller utforske området rundt den lille landsbyen og bli bedre kjent med lamaer og alpakkaer.

Reis til Machu Picchu i Peru med KILROY

På turens siste dag vil dere stå opp tidlig for å begynne den siste etappen til Machu Picchu. Sammen med en lokal guide vil dere tusle rundt blant imponerende ruiner, lære om Machu Picchus historie og de forskjellige områdene av ruinene. Når dere har tatt det hele innover dere og fått tid til å bare vandre litt rundt på egen hånd, er det klart for å returnere til Cusco. Turen tilbake foregår i form av en vakker togtur til Ollantaytambo hvor dere blir møtt av en sjåfør som kjører dere tilbake til Cusco.  

Høres det spennende ut? Vi kan garantere deg at det er enda kulere enn du tror! Denne turen kommer til å gi deg helt unike opplevelser som vil få deg til å lengte etter å dra tilbake!

Hvor langt går man på Lares Trek?

På Lares Trek går dere ikke til selve Machu Picchu, men fra den lille byen Lares til Ollantaytambo. Fra Ollantaytambo tar man tog til Aguas Calientes. I løpet av de tre dagene går man totalt 33 kilometer, noe avhengig av hvor dere camper. I gjennomsnitt går man ca. 17 timer fordelt slik:

Dag 1: 5 timer
Dag 2: 8 timer
Dag 3: 4 timer

Vil du vite med om Lares Trek? Les mer om turen her!

 

Vi du gå Lares Trek til Machu Picchu?
Kontakt oss
Kontakt