Julekalender på Instagram - Vinn 2 flybilletter til Bali

Julekalender på Instagram - Vinn 2 flybilletter til Bali

Julen nærmer seg, og det betyr at det også er klart for en av våre favorittaktiviteter i desember: Julekalender! Årets hovedpremie er flybilletter for 2 personer til Bali med Qatar Airways. I tillegg blir det Lonely Planet-bok til vinneren av hver "luke" i kalenderen.

I år finner julekalenderen vår sted på Instagram. Konseptet er rimelig enkelt: hver dag mellom 1.-24. desember kommer vi til å publiserere et bilde fra en spennende destinasjon. Oppgaven din er å gjette hvilket land vi drømmer oss bort til, skrive svaret ditt i kommentarfeltet, og vipps, så er det kanskje du som blir dagens heldige vinner!

Vinnere:

1/12 - Luke 1: @karinaovedal
2/12 - Luke 2: @madlien
3/12 - Luke 3: @birtheamalie
4/12 - Luke 4: @ingvildsyn
5/12 - Luke 5: @misssparklinn
6/12 - Luke 6: @christian.skilbred
7/12 - Luke 7: @benediktehm
8/12 - Luke 8: @kretalas
9/12 - Luke 9: @andreabirkheim
10/12 - Luke 10: @permartinbg

Slik gjør du:

  1. Følg @kilroynorway på Instagram.
  2. Når du har sett dagens bilde eller 'luke' om du vil, og du tror du vet hvilket land vi drømmer om å reise til, skriver du svaret ditt i kommentarfeltet. 
  3. Hver dag trekker vi en heldig vinner av en Lonely Planet-bok som samsvarer med dagens destinasjon. Hovedpremien trekkes den 24. desember og er 2 flybilletter tur/retur Bali til en verdi av 15.000 NOK. 
  4. Vinnerne blir kontaktet i melding via Instagram, og også annonsert hver dag før neste 'luke'.

Premier:

  • Hver dag kommer vi til å trekke en heldig vinner av en Lonely Planet-bok. Bøkene vil være fra destinasjonene og henger sammen med svarene på konkurransen.
  • På julaften smeller vi til med hovedpremien som består av to flybilletter tur/retur Bali med Qatar Airways! Hovedpremien har en verdi på totalt 15.000 NOK.

Vulkanutbrudd på Bali

Vi har naturligvis fått med oss vulkanutbruddet på Bali. Relativt dårlig timing ift. årets premie. Vi nevner derfor at selve premien gis i form av et reisegavekort med 1 års gyldighet, som i praksis betyr at den heldige vinneren kan reise når som helst de neste 2 årene. Ganske kul premie likevel!

Regler og vilkår:

Konkurransen kjøres i perioden 1. desember 2017 – 24. desember 2017. Vinnerne vil bli kontaktet via Instagram etter hver luke og hovedvinneren etter konkurransens slutt. Man aksepterer at brukernavn offentliggjøres på kilroy.no i forbindelse med annonsering av vinnerne. Hovedvinneren annonseres 27. desember.

Premiene kan ikke byttes mot kontanter. Premiene er også personlig og kan ikke overdras til andre.

Det er ingen aldersgrense for deltakelse i konkurransen. Er du under 18 år og skulle være så heldig å vinne hovedpremien må du reise med en foresatt.

Ansatte i KILROY Norway AS og Qatar Airways kan ikke delta i konkurransen.

Ved deltakelse i konkurransen aksepterer du automatisk disse konkurransereglene.

Relaterte innlegg
Kontakt