Lær spansk og utforsk flotte Buenos Aires

Lær spansk og utforsk flotte Buenos Aires

Drømmer du om å dra på en lengre reise gjennom Sør-Amerika? Da kan ikke vi tenke ut en bedre start på reisen enn å tilbringe 1-4 uker i Argentinas flotte hovedstad hvor du får frisket opp spanskkunnskapene, danse tango, og ha det gøy sammen med andre backpackere! 

Uansett om du vil lære deg spansk fordi du skal reise rundt i Sør-Amerika, eller fordi du bare har lyst til å gjøre noe annerledes under ferien din, så er vårt spanskkurs i Buenos Aires midt i blinken for deg! 

Vårt språkkurs i Buenos Aires inkluderer også overnatting på et av hovedstadens mest populære backpackerhosteller, Milhouse, hvor det blant annet avholdes sammenkomster på takterrassen hver eneste kveld. 

Bilder fra Milhouse og språkkurs i Buenos Aires

Hva er inkludert i prisen?

  • 20 timer spanskundervisning per uke. 
  • Overnatting på et av Milhouse sine 2 hosteller. Begge har sentral beliggenhet i hjertet av Buenos Aires. 
  • Frokost

Hvilke valgmuligheter har jeg?

Du kan selv velge hvor lenge du ønsker å delta på språkkurs. Valget står mellom 1, 2, 3 eller 4 uker:

  • 1 uke = 20 undervisningstimer. Dette er ideelt for deg som ikke har mye tid å avse, men som likevel ønsker å lære deg de mest grunnleggende ord og setninger på spansk.

  • 2 uker = 40 undervisningstimer. Et godt valg for deg som planlegger en lengre tur rundt i Sør-Amerika. Du vil oppleve at du får mange fordeler blant de lokale ved å kunne noen ekstra setninger og ord på spansk!

  • 3 uker = 60 undervisningstimer. Dette kurset passer for deg som ønsker å beherske spansk godt nok til å kunne kommunisere på et stødigere nivå. Hvis du planlegger å delta på frivillighetsprosjekter eller arbeide i Sør-Amerika, så anbefaler vi at du velger dette kurset. 

  • 4 uker = 80 undervisningstimer. Det er ikke en hemmelighet at nøkkelen til å virkelig oppleve det genuine Latin-Amerika er ved å mestre språket. Dette er det optimale valget for deg som ønsker å snakke spansk som en proff! 

I tillegg kan du velge hvilken type undervisning du foretrekker: Gruppe, par, eller privat undervisning.

 

Overnatting på Milhouse Hostel

Milhouse Hostel Buenos Aires Hipo Dorm Room2

Milhouse sine to hosteller i Buenos Aires er blant de mest populære hostellene for backpackere i hele Argentina, om ikke hele Sør-Amerika. Hostellene er kjent for å være et sted hvor backpackere fra hele verden møtes og har det moro sammen. Dette skyldes blant annet at begge hostellene har en fantastisk takterrasser med deilige liggestoler og en bar, samt en flott utsikt over byen. I tillegg arrangerer hostellet underholdning hver eneste kveld i form av salsa og tango undervisning, billetter til fotballkamper, eller inngang til noen av Buenos Aires hotteste nattklubber.

Du kan velge mellom å bo på et 6-sengsrom som du deler med 5 andre eller et privat rom. Alle rommene er rene og utstyrt med komfortable senger. Hostellene har også WiFi, et vaskeri, en stor lobby og en kafè. 

Hvordan melder jeg meg på?

Hvis dette er noe som du kunne tenke deg å prøve, kan du kontakte en av våre reisespesialister enten ved å booke et møte eller ved å sende oss en e-post. Husk at vi kan også hjelpe deg med å planlegge en lengre reise gjennom Sør-Amerika full av spennende aktiviteter og opplevelser

Jeg vil lære spansk i Buenos Aires!
Book et møte med en reisespesialist
Jeg vil har mer informasjon før jeg bestemmer meg
Send oss en e-post
Kontakt