Billlige flybilletter til San Francisco og Los Angeles

Billlige flybilletter til San Francisco og Los Angeles

Hvis du drømmer om å oppleve det beste av hva California kan by på så har vi et ypperlig tilbud til deg! Med åpen billett fra SAS kan du fly til San Francisco og hjem fra Los Angeles. Hvordan du reiser og hva du gjør i mellom disse to byene er helt opp til deg! 

Fra kun 3.990 NOK med SAS får du muligheten til å utforske det beste av California! Nå lurer du kanskje på hva "det beste" av California er, så la oss gi deg våre beste tips!

San Francisco - den hippeste byen i California
San Francisco

Med denne billetten fra SAS flyr du til San Francisco. Det vil si at første destinasjon på din reiser er en pulserende, hipp og energisk by, og du vil hurtig oppdage at San Fran er virkelig en by som omfavner konseptet mangfoldighet! Her er det rom for alle slags typer mennesker! 

Klassiske severdigheter i San Francisco inkluderer Golden Gate Bridge, de gamle lokale trikkene, historiske Alcatraz og selvfølgelig Pier39 som er hjem til en hel skokk av sjøløver. Resten av San Francisco lar vi være opp til deg å utforske - og la oss si det sånn; det er nok å velge mellom! 

Hva kan du finne på mellom San Francisco og Los Angeles

Først og fremst, California er en opplagt road trip-destinasjon! Så vi anbefaler helt klart at du tar reisen mellom disse to stedene i form av en road trip. Finn leiebilen hos Alamo og du kan være på vei mot flotte strender, vakre kystlinjer og majestetiske nasjonalparker som Yosemite på null komma niks! Vil du vil ha tips til en bra kjørerute i California? Sjekk ut denne road trip'en som tar deg fra San Francisco til Los Angeles via det nordlige California. 

Andre kule steder i California som er verdt å nevne er San Diego, Mammoth Lakes og Napa Valley hvis du er fan av god vin. Hva du finner på under reisen mellom San Francisco og Los Angeles avhenger mest av hvor lang tid du har før du skal fly hjem fra Los Angeles.

Laidback livsstil i Los Angeles

Utsikt over Los Angeles
Hvis vi skal være ærlige, så er det vanskelig å skulle trekke frem bare noen få ting som er kult å finne på i Los Angeles. Dessuten har du sikkert din egen liste over ting du vil se og gjøre i L.A som bl.a. inkluderer de livlige strendene, Hollywood, og utelivet i de hippe områdene som Santa Monica og West Hollywood. Et tips fra oss er å legge til Den japanske hagen ved Huntington til på listen. Hvis du fortsatt har leiebilen så kan også en tur til Mulholland Drive hvor du finner Hollywood Bowl Overlook være en god ide. Herfra er utsikten over Los Angeles helt suveren!

Salgsperiode: 15.12.2017 - 04.01.2018
Reiseperiode: 04.01.2017 - 20.06.2018

Billig flybilletter tur/retur California

Fra 3.990
Billig flybilletter tur/retur California
Hvis du vet når du ønsker å reise til California så er det bare å sette i gang bestillingen! Fly fra Oslo til San Francisco og hjem fra Los Angeles.
Kontakt oss og bestill flybillettene dineKontakt