• mar23

  Go retro - Reis rundt i Europa i sommer!

  Har du 2 uker, 21 dager eller en hel måned?

  Uansett hvor lang tid du har til rådighet, har vi noe som passer for deg. Her har du tre forslag på episke reiser i Europa som du kan ta i sommer. Du kan glede deg til å oppleve den avslappede atmosfæren du finner ved Middelhavet, berømte byer, små uberørte øyer, deilig smakfull mat og spennende kultur! 

  Husk at disse turene er kun forslag på reiser - det finnes selvfølgelig mange flere muligheter, og vi kan hjelpe deg å skreddersy den perfekte reisen for deg!

  14 dager - Hablo español!

  Start ferien med å friske opp spanskferdighetene med et språkkurs i Barcelona. Se for deg selv bestille sangria og tapas på spansk ved en strandbar eller en sjarmerede kafè, mens du nyter den avslappede livsstilen som Middelhavslandene er kjent for.

  Etter en uke med spansk... Les mer
 • mar21

  6 fete surfedestinasjoner i Europa

  Du trenger ikke å dra helt til Hawaii eller Bali for å surfe. Europa har flere ypperlige destinasjoner hvor du finner perfekte surfebølger. Grip brettet ditt og reis til en (eller alle) av disse 6 fete surfedestinasjonene i sommer!

  1. Surfing i Ericeira - Portugal Velkommen til en av de aller beste stedene for surfing i Europa. På vestkysten av... Les mer
 • mar17

  California - Drive & Surf

  Dette er din gyldne mulighet til å oppleve fantastiske California! Kjør over Golden Gate Bridge i San Francisco, besøk en vingård i Napa Valley,  og opplev de største filmstudioene og fornøyelsesparkene i Los Angeles. Du kan også besøke en nasjonalpark eller to, før du stikker til Dana Point for en ukes opphold på surf camp!

  Salgsperiode: 17.03.20... Les mer
 • mar16

  13 fantastiske steder du må innom på road trip i USA

  Du vet den digge følelsen når du nettopp har tatt det perfekte bildet og poster det på Instagram så familie og venner blir grønne av misunnelse? Du trenger faktisk ikke professjonelt kamerautstyr for å oppnå det. Alt du trenger er det perfekte motivet! For å hjelpe deg på vei har vi samlet noen av de herligste steden... Les mer
 • mar15

  Nyhet: Fitness Camp i Australia

  Hvis din lidenskap er å trene, være aktiv og å reise, kommer du til å ELSKE vårt nye tilbud i Australia! Nå kan du nemlig bli med på fitness camp ved flotte Byron Bay i Australia, hvor treningen består av blant annet crossfit, yoga, surfeundervisning og cardio på stranden. Altså - kan det bli bedre en dette?

  Med vår 7-dagers fitness camp i Byron Bay få... Les mer
 • mar02

  Sommerferien er reddet: Dra på kitesurf-camp i Kroatia

  Vi har nok en gang utvidet vårt tilbud innen kitesurfing - denne gangen i vakre Kroatia! Hvis du kunne tenke deg å tilbringe sommerferien med å sveve elegant over havoverflaten i den kroatiske skjærgården må du lese videre! 

  Mellom Split og UNESCO-byen Dubrovnik finner du den lille landsbyen Komin. Komin er helt klart det aller ... Les mer
 • mar01

  Følg Martine på en av våre fantastiske Fellesreiser Jorden Rundt

  Av Aurora
  Går du med en drøm om å reise Jorden Rundt, men mangler noen å reise med? Martine hoppet på en av våre Fellesreiser Jorden Rundt! Nå har hun tatt over vår Instagram og Snapchat-kontoene våre, med et ønske om å inspirere alle til å utforske den utrolige verden vi lever i. Følg med!

  Martine reiser m... Les mer
Kontakt