7 ting du må huske til seilturen i Middelhavet

7 ting du må huske til seilturen i Middelhavet

Se for deg at du sitter på dekk på en yacht eller en seilbåt med en kald drink i hånden mens du speider ut over Middelhavet. Kan noe egentlig gå galt i en slik setting? Mest sannsynlig ikke bare du husker å ta med deg disse 7 tingene!

1. Solkrem - og mye av det!

Ta med solkrem på din seiltur i Middelhavet

Du seiler mellom øyene i Kroatia. Solen skinner og havet er stille og krystallklart. Da er det lite kult å være nødt til å holde seg i skyggen eller sitte alene under dekk på grunn av solbrent hud. Med andre ord: ta med solkrem!

2. Badetøy

Husk badetøy til din seiltur - KILROY

La oss være ærlige, du kommer ikke til å ha mulighet til å vaske klær på din seiltur. Dessuten, når du ser det klare blåe havet som omkranser de flotte greske øyene, kommer du til å ville hoppe rett i havet med en gang og utforske det fargerike livet under overflaten.

3. Ha med kontanter

Ikke glem å ha med ekstra kontanter når du seiler i Middelhavet - KILROY

Seilbåten har gått i land ved en liten uberørt perle av en øy i Kroatia, hvor du har funnet den perfekte suverniren. Problemet er - det finnes ingen minibank på øyen, eller den som er der er ute av drift. Da er kontanter din beste venn! 

4. Ørepropper

Ørepropper kommer alltid godt med på reise - Seilturer i Middelhavet med KILROY.

Ja, folk snorker selv om du ikke gjør det. Ikke gå glipp av ouzo-drikking og Zorba-dansing i Hellas fordi du er for trøtt til å være med.

5. Kamera

Det kan være vanskelig å beskrive alt du opplever med bare ord - ta med kamera så kan du vise det i steden!

Når du seiler rundt Ibiza er det et must å ha med et kamera - helst et som er vanntett. Det fantastiske landskapet og den fargerike lokalbefolkningen vil være vanskelig å skulle beskrive med bare ord.

6. Lommelykt/hodelykt

Ta med lommelykt eller hodelykt når du skal seile rundt i Middelhavet

Det er en vakker stjerneklar natt, og du velger å sitte oppe litt lengere og bare nyte stillheten. Ikke vær den personen som brekker benet på vei til sengen fordi du ikke så den ene stolen som var i veien. 

7. Solbriller 

Med solbriller på kan ingen se hvor du ser!

En opplagt accessorie som må være med på seilturen. Pluss at det gjør det vanskeligere for folk å oppdage hvor du ser.

Drømmer du om å seile rundt i Middelhavet?
Finn din drømmereise her!
Kontakt