Hvorfor seiling i Europa bør stå på ferieplanen din i sommer!

  • 15 april 2017
  • Av Thea
Hvorfor seiling i Europa bør stå på ferieplanen din i sommer!

Har du ennå ikke booket seiltur i Europa til sommeren? Bra for deg! Vi har nemlig noen fete tilbud akkurat nå. Utforsk Hellas, Kroatia eller Spania til sjøs i sommer! Men først, la oss komme i stemning - sjekk ut denne videoen og drøm deg bort: 


Bare se for deg selv på dekk sammen med andre reiseglade ungdommer. Hopp ut i det krystallklare vannet, eller slikk sol på dekk med en kald øl i hånden. Det høres ganske digg ut, ikke sant?

Er du ikke sikker på hvor i Europa du vil seile? Da kan vi hjelpe deg å velge - Hellas, Kroatia og Spania er åpenbart kule seiledestinasjoner - og hvis du bestiller før 30 april kan vi tilby deg gode rabatter!

Seiling i Hellas

Det er ikke uten grunn at de greske øyene er en favoritt blant seileentusiaster! Du kan glede deg til å oppleve sjarmerende øyer fyllt med hvite små hus, spise gyros eller souvlaki på en lokal taverna ved havnen, og snorkle i asurblått hav. 

Spar opptil 3.960 kroner på ditt greske seileventyr!

Fra NOK 7,910
Spar opptil 3.960 kroner på ditt greske seileventyr!
Utforsk de vakre greske øyer med KILROY i sommer. Få en god deal, og spar flere tusen kroner ved å bestille før 30 april. Hva venter du på?
Kontakt oss for å bestille


Seiling i Spania

Ibiza er så mye mer enn fullpakket diskoteker! Øya og dens omgivelser kan by på vakre og avsideliggende strender, øde øyer og utmerket snorkleforhold. Du vil selvfølgelig også ha muligheten til å feste med andre ungdommer - du reiser ikke til Ibiza uten å oppleve øyas berømte natteliv. Bestill sommerferieturen din før 30 april og få 15 % rabatt! Reiseperioden er hele sommeren fra 1. mai til 30. september.

Få 15% avslag på din sommerferie på Ibiza!

Fra NOK 6.840
Få 15% avslag på din sommerferie på Ibiza!
Nyt solen og flotte avsideliggende strender på seilturen din med KILROY. Bestill før 30. april og få 15 % avslag på seilturen!
Kontakt oss for å bestille


Seiling i Kroatia

Øst-Europa, og spesielt Kroatia og Montenegro, er fantastisk vakkert! Hvis du ennå ikke har hatt gleden av å seile i Adriaterhavet, har du sjansen nå! Og det med et glimrende tilbud: du får en gratis oppgradering til en kategori A-seilbåt. Det betyr at du vil få seile ombord på en enda finere og større båt. Og du, en ting til: du kan spare opptil 1.350 kroner hvis du bestiller før 29. april 2017.

Gratis oppgradering til kategori A gjelder kun for turene med følgende startdato:

  • 17 juni 2017
  • 24 juni 2017
  • 05 august 2017
  • 12 august 2017

Få en oppgrading (verdt 1.350 kr) på din seiltur i Kroatia!

Få en oppgrading (verdt 1.350 kr) på din seiltur i Kroatia!
Nyt late dager ombord på en seilbåt mens du cruiser rundt i Adriaterhavet med andre reiseglade ungdommer! Dette er den perfekte måten å utforske Kroatias perler på!
Kontakt oss for å bestille

 

Send oss en e-post hvis du vil ha mer informasjon om turene, eller ønsker å bestille din seiltur til i sommer i dag!

Er du klar til å sette seil?
Kontakt oss!

 

Seilturer i Middelhavet med KILROY

Kontakt